İsrail ile ipler koptu

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

İsrail ile ipler koptu, konusunda bu İçerik İsrail ile ipler koptu hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

İsrail ile ipler koptu

- Sadefan.com | İsrail ile ipler koptu paylaşımı

Arici

Tecrübeli Üye

İsrail ile ipler koptu

İsrail ile ipler koptu

İsrail ile ipler koptu
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'in Suriye ile barışa yönelik görüşmeleri, ön koşulsuz olarak yeniden başlatmaya niyetli olduğunu belirtti

TEL AVİV (A.A) - İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'in Suriye ile barışa yönelik görüşmeleri, ön koşulsuz olarak yeniden başlatmaya niyetli olduğunu belirtirken, ancak ille de bir aracı gerekirse, bunun Fransa olmasını tercih edeceğini ifade etti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ''objektif ve tarafsız bir aracı'' olarak görmediklerini yineledi.

İsrail Başbakanı Netanyahu, bugünkü kabine toplantısında ABD ve Fransa'ya yaptığı son ziyaretler ve özellikle Suriye ve Filistinliler'le barış görüşmeleri üzerinde durdu.

Netanyahu, İsrail'in Suriye ile barış görüşmelerini, ön koşulsuz olarak yeniden başlatmaktan yana olduğunu ifade etti ve ''Ben doğrudan görüşmelerden yanayım...Ama bir aracının karışması gerekiyorsa, adil bir aracı lazım'' diye konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''objektif ve ön yargısız bir arabulucu imajını güçlendirmekten uzak olduğunu'' savunan Netanyahu, ''Fransa arabulucu olmak isterse, biz hazırız'' diye konuştu.

İsrail Sanayi, Ticaret ve Çalışma Bakanı Binyamin Ben-Eliezer ise Suriye ile muhtemel barış görüşmeleri konusunda ''Türkiye'nin bir arabulucu olarak dışarıda bırakılmaması gerektiğini'' vurguladı. Ben-Eliezer, ''Türkiye ile önemli stratejik ilişkilerimiz var. Komşumuz olan ülkelerle gergin ilişkileri göze alamayız'' diye konuştu.

İsrail ile ipler koptu güncel haberler ve son gelişmeler, İsrail ile ipler koptu ile tüm önemli olaylar burada sizleri bekliyor.
Fransa çokmu adilmis ?
Aslinda Israile hak ettigini vermek gerekiyor Tayyip Erdogan gibi babayigitlerin eline verip bi ton sopa attirip, bir saymak gerekiyor.

ne fransanın nede başka ülkenin adil olduğu yok abi bende katılmıyorum.sadece kendi cıkarları doğrultusunda hareket eder bunlar ezelden beri.israil e dersini verecek yürekte adam yok ülkede buna inanmıyorum.

Devlet bahceli olsa olurdu belki malum secimlerde apo icin halka Urgan bile atmisti alin asin diye
verin Devlete bu isi "Erkekce" cözsün !
: d

bahçeli adam olsaydı şimdiye apo denen k. yoktu. unutmayalım bu asılamamışsa ozamanki iktidar ve komple meclis suçludur. ilk mesajımdada söyledim.malesef ülkemizde bunu yapabilecek adam (erkek) yoktur.
(buarada madem bahçeli yapamadı ozaman peki şimdi erkek tayyyip neden yapmıyor?)

tayyibcilere sormak gerek :) Kim dedi o yapar diye, onun yaptigi "one minute" sahne arkasina gidip özür dilerim ben modatatörü kast ettim ona kizdim size deyil diyen bir "erkek" o... Ayni Devlet ayni tayyip
farklari biri hala bekar bir nesli yok devlet yönetmeye talip digeri evli ailesi colu cocugu var...

bahçeli adam olsaydı şimdiye apo denen k. yoktu. unutmayalım bu asılamamışsa ozamanki iktidar ve komple meclis suçludur. ilk mesajımdada söyledim.malesef ülkemizde bunu yapabilecek adam (erkek) yoktur.
(buarada madem bahçeli yapamadı ozaman peki şimdi erkek tayyyip neden yapmıyor?)

Bence hiç kimse kimseyi sevmek zorunda deyil ama kimilerinin yapmis oldugu hatadan sonra baskalarindan o hatanin duzelmesini isteyemez ?
Örnegin
Idam yasasini kaldiranlardan biri Bahçeli efendidir onun imzasi olmadan Ecevitle Mesut Yilmaz Geçiremezdi ?
Idam yasaginda bulunan Tayyipmi asicak simdi ?

On minute diyebilen birine ben sapka çikartirim simdiye kadar olmayani yapti en azindan ?

meclis şuan ve bundan önceki dönem tayyyipin elinde.isterse çoğunlukla istediğini yapabilir.one minute demekle iş bitmiyor.madem ozamanki hükümet hata yaptı (belkide hayatlarının en büyük hatalarını yaptı hepsi) şimdi bunlar herşeyi düzeltmiyomu? özelleştirme bahanesiyle birer birer devletin tüm mallarını satmıyorlarmı.... düzeltsinler ozaman o büyük yanlışı. daha dün haberlerde izledim.apo denen k... yanına 5 mahkum daha vermisler sabah saatlerinde imralıya girmişler.özel olarak seçilmiş mahkularmış. devletin bakanı diyoki biz bunu avrupaya şirin gözükmek için yaptık başka amacımız yok. ayıp be!

Geri