İsmail Kartal, gece - gündüz çalışıyor!

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

İsmail Kartal, gece - gündüz çalışıyor!, konusunda bu İçerik İsmail Kartal, gece - gündüz çalışıyor! hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | İsmail Kartal, gece - gündüz çalışıyor! paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Sıkıntılara rağmen en iyisi adına çabalıyor. Milli takımdan moralsiz ve sakat dönenlerle yakından ilgileniyor. Hiçbir öğrencisini kırmıyor ama onlardan tek bir şey istiyor. O da derbide Fenerbahçe formasının hakkını vermeleri...

http://i.imgur.com/Bf53hOM.jpg

Derbiye 2 gün kala Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal gecesini gündüzüne katıyor. İsmail Kartal'ı uzun yıllardır çok iyi tanıyorum. Medyayı fazla sıkmaz, konuşmayı pek sevmez, hep çalışır. Gösterişli bir hoca kesinlikle değildir. İsmail hoca yani diğer adıyla 'Arap İsmail', Konya maçı biter bitmez derbi hazırlıklarına başladı. Teknik ekibiyle birlikte Galatasaray'ın zayıf yönlerini, güçlü olduğu bölgeleri hepsini günlerce ezberledi. Kendisiyle bayramın 4. gününde görüştüm, "Nasıl gidiyor hocam?" dedim ve şu yanıtı aldım: "Çalışıyorum Yusuf abi, çalışıyorum. Sıkıntılarımız, sakatlarımız var. İlk 11'de oynayan bütün öğrencilerim milli takımlarda ama buna rağmen ekibimle birlikte gece-gündüz çalışıyorus. En büyük arzum Fenerbahçe'yi şampiyon yapıp, 4. yıldızı takmak. Bu ligin reisi biziz, çok güçlü kadromuz var. Zaman zaman kötü oynayabiliriz ancak bu geçicidir. Fenerbahçe, Galatasaray maçlarında çok faklı oynar. O karşılaşmalar sonrasında camia bayram havası yaşar."

En zor ve anlamlı sınavı

İsmail Kartal, şimdi de milli takımdan moralsiz ve sakat dönen oyuncularını tekrar eski güçlerine kazandırmak, onlara moral vermekiçin yoğun mesai harcıyor. Teker teker hepsini bu maça hazır hale getirmek için her türlü çabayı ekibiyle birlikte gösteriyor. Hepsine de 90 dakika oynayacakmış gibi davranıyor. Onları kırmamaya çalışıyor. Ama onlardan da Galatasaray maçından Fenerbahçe'nin formasının hakkını vermelerini istiyor. Kartal, cumartesi günü antrenörlük hayatında en zor ve en anlamlı sınavını Arena'da verecek.

İsmail Kartal, gece - gündüz çalışıyor! internet ve web teknolojileri, İsmail Kartal, gece - gündüz çalışıyor! ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri