Işık Gölge Oyunları - Ümit Ünal

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Işık Gölge Oyunları - Ümit Ünal, konusunda bu İçerik Işık Gölge Oyunları - Ümit Ünal hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Işık Gölge Oyunları - Ümit Ünal paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Işık Gölge Oyunları Kitap Özeti - Ümit Ünal Kitapları - Ümit Ünal Kitap Tanıtım - Kitap Fiyatı - Işık Gölge Oyunları Ön Okuma

Kitap Özet

İlk senaryom 1986'da çekildi. Başka yönetmenler için yazdığım sekiz senaryo, yönetmen olarak yazıp çektiğim yedi film, yayınladığım iki roman ve bir hikâyeler toplamı için 'Neden yaptın?' sorusuna verebileceğim tek kelimelik cevap şu olurdu: Mecburiyetten."

Ümit Ünal, 21 yaşında girdiği sinema dünyasındaki deneyimlerini anlatıyor. Senaryoları ve filmleri üzerine kurulu, uzun bir öykü gibi akan bu söyleşi, birçok özel anı, şaka, itiraf, gözlem ve bilgi ile dolu.

"Yaşadığımız bu tuhaf ve biraz acıklı, zaman zaman dehşet verici ülkede, gizlilik ve ciddiyet esastır. Küçük çocukların mizah duygusu yoktur, çoğunluk nüfusu ruhen çocuk kalmış insanlardan oluşan güzel yurdumuzda da her şeyi açık konuşanları ve şaka yapanları genelde sevmezler. Komedi sanatçılarımız bile mesleklerini yaptıkları zamanlar haricinde çok ciddidirler. Herkesin gizlemesi gereken bir şeyi vardır. Benim gizleyecek bir şeyim yok. Bu kitapta elimden geldiği kadar her şeyi 'olduğu gibi' anlatmaya çalıştım."
Kitap Ön Yüzü

http://www.ilknokta.com/urun/I/158149.jpg

Kitap Künyesi
Yapı Kredi Yayınları
» Edebiyat
» Yaşam
Fiyatı : 16,00 TL
Temmuz 2012, 220 sayfa, ISBN: 9789750823145

Işık Gölge Oyunları - Ümit Ünal yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Işık Gölge Oyunları - Ümit Ünal ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri