İntikam Ateşi - Karen Marie Moning

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

İntikam Ateşi - Karen Marie Moning, konusunda bu İçerik İntikam Ateşi - Karen Marie Moning hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | İntikam Ateşi - Karen Marie Moning paylaşımı

serapmisali

Super Üye

İntikam Ateşi Kitap Özeti - Karen Marie Moning Kitapları - Karen Marie Moning Kitap Tanıtım - İntikam Ateşi Kitap Fiyatı - İntikam Ateşi Ön Okuma

Kitap Özet

Tehlikenin farkında mısınız? ONLAR her yerdeler!MacKayla Lane, kız kardeşi Alina’nın intikamını almak için Dublin’in tehlikeli sokaklarında canı pahasına mücadele ediyor.Dokunan herkesin korkunç şeyler yaptığı bir kitabın peşinde, Kelt efsanelerine konu olan yaratıklarla savaşıyor, değişiyor ve yetişkin bir kadına dönüşüyor.Etrafındaki kimseye güvenmiyor. Ne dizlerinin bağını çözen Fae Prensi Vlane’e, ne henüz ne olduğunu çözemediği Barrons’a, ne de kendisi gibi sidhe-kâhini kızları yöneten Rowena’ya. Sadece intikamı, yitirdikleri ve dünyanın kaderi için savaşıyor. Ve oldukça da sağlam dövüşüyor.“Çok ama çok farklı, karanlık bir fantezi serisi!”Booklist“Kelt mitolojisinin ve tehlikenin baştan çıkarıcı bir karışımı.”Chicago Tribune“Nefes kesici!”Romantic Times“Bu kitaba daha ilk sayfasından bayıldım! Beni hemen içine aldı… Daha, daha fazlasını okumak istiyorum.”Linda Howard
Kitap Ön Yüzü
http://www.ilknokta.com/urun/I/131204.jpg

Kitap Künyesi

Epsilon Yayınevi

» Roman
» Yabancı Roman

Fiyatı : 20,00 TL

Ocak 2012, 413 sayfa, ISBN: 9789944824859

İntikam Ateşi - Karen Marie Moning yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, İntikam Ateşi - Karen Marie Moning ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Intikam ateşi e book

Indirme linki görünüyor ama üstüne tiklayinca inmiyor reklam çikiyor reklami geç yazisina da tikadim.yardimci olursaniz sevinirim

Kitap Tanıtımı kitap haberleri, yeni cıkan kitaplar, Bilgileri, yazar ve yayin evleri tanitimlari (Sadece Kitap Tanitimi yapilir):sm5

Geri