Intel ve Microsoft Windows 10’un hangi eksiğini kapatıyor?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Intel ve Microsoft Windows 10’un hangi eksiğini kapatıyor?, konusunda bu İçerik Intel ve Microsoft Windows 10’un hangi eksiğini kapatıyor? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Intel ve Microsoft Windows 10’un hangi eksiğini kapatıyor? paylaşımı

FairyTale

Genel Sorumlu

Windows 10’un çıkışı için geri sayım sürerken Intel ve Microsoft işletim sisteminin önemli bir eksikliğini kapatmak üzere el ele verdi.

http://i.imgur.com/y171eqp.jpg

Bu ay sonu itibarıyla son kullanıcıyla buluşmaya başlayacak olan Windows 10 işletim sistemi merakla bekleniyor. Öte yandan işletim sisteminde bulunan bir hata özellikle dizüstü bilgisayar sahiplerinin ciddi anlamda canını sıkabilir. Microsoft ve Intel ise bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak üzere birlikte çalışıyorlar.

Windows 10’da yer alan bir hata Windows 10 işletim sistemi tabanlı birçok dizüstü bilgisayarın batarya süresini ciddi anlamda etkilemekte. Bu hatanın giderilmesi için Intel ve Microsoft, Intel platformlarındaki Windows 10 batarya performansını düzene sokmak için sürücülerin optimizasyonunu gerçekleştiriyor. Öte yandan Intel yaptığı açıklama ile bu birlikte yapılan çalışma sürecinde yüzde 10’un bile altındaki çok az dizüstünün sorundan etkilendiğini gördüklerinin altını çiziyor. Windows 10 için gelecek son güncellemeler geldiğindeyse bu platformda çalışan tüm bilgisayarların neredeyse Windows 8.1 ile aynı batarya ömrüne sahip olacağı söyleniyor.

Intel ve Microsoft Windows 10’un hangi eksiğini kapatıyor? işletim sistemleri hakkında detaylar, Intel ve Microsoft Windows 10’un hangi eksiğini kapatıyor? ile kullanıcılar sorularına yanıt bulabilir.
Geri