Intel ve Google, Microsoft'a Karşı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Intel ve Google, Microsoft'a Karşı, konusunda bu İçerik Intel ve Google, Microsoft'a Karşı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Intel ve Google, Microsoft'a Karşı paylaşımı

ErkeR

ReaL FrieNd ; )
Admin

Intel ve Google ortaklaşa bir çalışma ile Atom tabanlı dizüstü bilgisayarlar ve benzeri cihazlar için özel bir Android sürümü hazırlıyor. Yeni işletim sistemi Windows 7'e sıkı bir rakip olabilir.

Intel tarafından yapılan açıklamada şirketin Google ile ortak çalışarak, Froyo kod adlı Android 2.2 işletim sisteminin Atom yonga setlerine uygun olacak bir sürümünü yapacakları duyuruldu.

Intel'den Renee James, Android 2.2'nin x86 sürümünün yaz aylarında geliştiricilere sunulacağını belirterek, Linux ile çok fazla tecrübeleri olduklarını ve sürümün çok rahat bir şekilde kullanılacağını söyledi.

http://static.shiftdelete.net/img/article/android_netbook1277714002.jpg

Android 2.2'nin x86 sürümü netbook'larda kullanılacak

Intel'in geliştirdiği bu proje netbook'larda ve benzer taşınabilir cihazlarda Windows 7 için ciddi bir rakip olabilir. Öte yandan, Google'ın dizüstü bilgisayarlar için asıl tasarladığı işletim sistemi olan Chrome OS'in de 2011 yılının başlarında kullanıma sunulması bekleniyor.

Intel ve Google, Microsoft'a Karşı internet ve teknoloji haberleri, Intel ve Google, Microsoft'a Karşı ile kullanıcılar yenilikleri takip edebilir.
Geri