İkimiz Bir Bedende

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

İkimiz Bir Bedende, konusunda bu İçerik İkimiz Bir Bedende hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

İkimiz Bir Bedende

- Sadefan.com | İkimiz Bir Bedende paylaşımı

serapmisali

Super Üye

İkimiz Bir Bedende

İkimiz Bir Bedende

İkimiz Bir Bedende

İkimiz Bir Bedende Hikayesi - Gerçek Hayattan Alıntıdır - Hikayeler - Havva Gülbeyaz

Gözlerim aradı seni şehrin içinde... varlığın kayıplardaydı hisseti yüreğim. Susup dinledim rüzgarın sesini... getirdikleri haber uzak diyarların bir limanını işaret ediyordu. Bu liman sarışın mıdı esmer mi kumral mı diyordu mantığım... kalbim önemsemedi önemli olan liman olmasıydı onun için... Solan bir gülün yaprakları gibi öce boynunu büktü sonra son bahar yaprkları misali ağırdan ağırdan süzüldü... Kan damlasıydı içten içe ağlayan... içinde mutlu dakikaları saklayan... Aşk dürtüleri pıhtı pıhtı akıyordu gittiği yere... benzi soluk yüreği sönük bir bedendim...Gözlerim bilsede seni şehrin içinde aradı yine... bir ses ki kulağımın dibinde ben burdayım diye bağırdı. Rüzgara baktım sinirli o benden daha haşin çarptı bana... ürperdim her dokunuşunda ama sen vardın kalkan oldun onun nefretine... ne liman vardı bende olan sende... Ne rüzgar vardı sende olan bende.... İkimiz bir bedende...

Havva Gülbeyaz

İkimiz Bir Bedende yaşam hikayeleri ve deneyimler, İkimiz Bir Bedende ile kullanıcılar ilham verici öykülere ulaşabilir.
Geri