İdmanda olay! Burak Yılmaz ve Podolski...

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

İdmanda olay! Burak Yılmaz ve Podolski..., konusunda bu İçerik İdmanda olay! Burak Yılmaz ve Podolski... hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | İdmanda olay! Burak Yılmaz ve Podolski... paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Galatasaray'ın bugünkü idmanında Burak Yılmaz ile Podolski arasında gerginlik yaşandı.

Galatasaray'ın bugün gerçekleştirdiği idmanda Sarı-Kırmızılı takımın iki hücümcusu Burak Yılmaz ve Podolski arasında gerginlik yaşandı.

Burak'ın kendisine pas vermemesi üzerine sinirlenen Podolski, golcü oyuncuya sert tepki gösterdi. Burak Yılmaz, bu olayın ardından idman sonrası Podolski'nin yanına giderek gönlünü almaya çalıştı. Podolski, Burak Yılmaz'ın elini omzundan çekerek tersledi.

Metin Karabaş

Podolski'den yalanlama

Olayın kahramanı Podolski ise kısa sürede Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı ve "Burak ve Poldi konusu... Lütfen basının yazdığı saçmalıklara inanmayın...Ben sadece antrenman maçını kaybettiğim için sinirliydim. Hepsi bu" dedi.

Türkçe tweet de attı
Sosyal medyada, konunun iyice yankılanmasının ardından Alman yıldız Twitter hesabından Türkçe bir metin paylaşarak, konuyu 2. kez yalanlamış oldu.

http://i.imgur.com/MfTvsGM.jpg
http://i.imgur.com/MfTvsGM.jpg

Sneijder’den basın mensuplarına tepki

Galatasaray’ın Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder, antrenmanın bitiminde kendisiyle ilgili çıkan bazı haberler gerekçesiyle medya mensuplarına tepki gösterdi.

Takımın idari menajerliğini ve tercümanlığını üstlenen Mert Çetin’e seslenerek, saha kenarında bekleyen basın mensuplarını işaret eden Sneijder, İngilizce olarak, "Onlara söyle, benim kontratım ve kilomla ilgili haberler yapmayı bıraksınlar. Ben zaten Türk basınını takip etmiyorum" diye konuştu. Oldukça sinirli olduğu gözlenen Hollandalı oyuncunun bu tepkisi, basın mensupları arasında şaşkınlıkla karşılandı.

Galatasaray takımı, akşam basına kapalı gerçekleştireceği idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Muslera ilk çalışmasına katıldı

Galatasaray’ın file bekçisi Fernando Muslera, yeni sezon öncesi takımla ilk çalışmasına katıldı.

Copa America’da Uruguay Milli Takımı forması giymesi nedeniyle izinli verilen ve kampa dün akşam dahil olan Muslera, bugün idmanlara da başlamış oldu. Muslera’nın gelmesiyle Galatasaray takımında eksik oyuncu kalmadı.

İdmanda olay! Burak Yılmaz ve Podolski... yazılım ve uygulamalar, İdmanda olay! Burak Yılmaz ve Podolski... ile forum üyeleri yeni programları keşfedebilir.
Geri