İbrahim Hacıosmanoğlu: Hak etmeyene forma yok

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

İbrahim Hacıosmanoğlu: Hak etmeyene forma yok, konusunda bu İçerik İbrahim Hacıosmanoğlu: Hak etmeyene forma yok hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | İbrahim Hacıosmanoğlu: Hak etmeyene forma yok paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

“Takımın kalitesi bir haftada sıfırlanacak değil. Sizlere güveniyorum. Takımla 24 saat geçirenler sizlersiniz. Verdiğimiz emekler ortada. Forma değil, hak eden oynar. Hak etmeyene, ismi var diye özel muamele yapmayın. Adaletli olun, kararlarınızın arkasındayım.”

Şok etkisi yaratan Osmanlı yenilgisinden sonra soluğu Trabzon’da alan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Şota ile mevcut tablo hakkında görüştü. Bordo-Mavili ekibin patronu genel olarak, “Kararlarınızın arkasındayım” ifadelerini kullanırken, özele indiğinde ise çarpıcı mesajlar verdi. Kadroda kimsenin kendisi için ayrıcalıklı olmadığını ve sadece Trabzonspor’un sevenlerine layık bir takım için hareket ettiğinin altını çizen Başkan Hacıosmanoğlu’nun, “Osmanlı maçında gerçekten kötüydük. Çok şaşırdım, hiçbir anlam veremedim. Bu maç, bayram sonrası herkesin sinirini bozduğu gibi bizim de sinirimizi bozdu. Sizler 24 saat takımlasınız. Bu noktada teşhisi en iyi koyacak sizlersiniz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

‘Önemli olan adalet’

Takımdaki formsuzluklara saygı gösterebileceğini, ancak hak etmeyenlerin sadece isminden ötürü oynamasını kabul edemeyeceğini de söyleyen Hacıosmanoğlu’nun şu ifadeleri kullandığı belirtildi: Hepimiz burada gecemizi gündüzümüze Trabzonspor için katıyoruz. Yeri geliyor ailemizin yanında olmadığımız kadar takımlayız. Bizim bu emeklerimizi görmezden gelenlere, Trabzonspor formasının kıymetini bilmeyenlere fırsat vermeyin. Adaletli olun, kararlarınızın arkasında dururum. Kimi istiyorsanız kesin.

İbrahim Hacıosmanoğlu: Hak etmeyene forma yok video oyunları ve haberleri, İbrahim Hacıosmanoğlu: Hak etmeyene forma yok ile kullanıcılar yeni oyunları takip edebilir.
Geri