Hz. Süleyman'ın Sandığı Kayıp Tablo - Ferhat Çakır

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Hz. Süleyman'ın Sandığı Kayıp Tablo - Ferhat Çakır, konusunda bu İçerik Hz. Süleyman'ın Sandığı Kayıp Tablo - Ferhat Çakır hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Hz. Süleyman'ın Sandığı Kayıp Tablo - Ferhat Çakır paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Hz. Süleyman'ın Sandığı (Kayıp Tablo) - Ferhat Çakır

Hz. Süleyman'ın Sandığı (Kayıp Tablo) - Ferhat Çakır

Hz. Süleyman'ın Sandığı (Kayıp Tablo) Kitap Özet - Ferhat Çakır Kitapları - Hz. Süleyman'ın Sandığı (Kayıp Tablo) Kitap Tanıtım - Hz. Süleyman'ın Sandığı (Kayıp Tablo) Kitap Fiyatı - Hz. Süleyman'ın Sandığı (Kayıp Tablo) Ön Okuma

Kitap detayı

Ben Selim, Kadim zamanlardan kalan kutsal sırrın yeni sahibi. Hz. Adem ile başladı sırrın hikayesi, Ve cennetten
gelen emanetlerle kutsandı sır… İnsanoğlu yaratılış amacından uzaklaşınca tarih nefes almayı bıraktı. Yıllar geçti
üzerinden… 20 yaşındaydım, Binlerce insanın gözü önünde tarihe en büyük çalımı attım. Oynadığım oyuna herkesin
inandığını biliyorum, oradaydım. Hüzünle bakan gözleri de gördüm, hayal kırıklığına uğramış yüzleri de… Oysa
bilmedikleri bir şey vardı. Hz. Süleyman'ın ölümü ile biten hikaye o gün orada yeniden başladı. Ben başlattım...
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/EikqUbf.jpg

Sayfa Sayısı: 280
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Siyah Beyaz

Hz. Süleyman'ın Sandığı Kayıp Tablo - Ferhat Çakır yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Hz. Süleyman'ın Sandığı Kayıp Tablo - Ferhat Çakır ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri