serapmisali
Super Üye
Hayallerin Rengi - Rae Anne Hadley
Hayallerin Rengi - Rae Anne Hadley
Hayallerin Rengi Kitap Özet - Rae Anne Hadley Kitapları - Hayallerin Rengi Kitap Tanıtım
Kitap detayı
Anastasianın, yıllar önce ayrıldığı sevgilisinden sonra hayatına giren erkekler hep gelip geçici olmuştur.
Kimseyi gerçekten sevmemiştir. Aradan yıllar geçmesine rağmen de eski sevgilisini unutamamıştır, çünkü
sevgilisinin babasının sebep olduğu bir yanlış anlaşılma yüzünden ayrılmıştır.
Hayatı iş yoğunluğuyla devam ederken gelen bir telefon her şeyi değiştirir…
Açıklanan bir vasiyet ve kurulan yeni dostluklarla hayatı bir anda değişen Ana için, artık hiçbir şey eskisi
gibi olmayacaktır. Yıllar sonra ilk defa gerçekten bir erkeğe ilgi duymaya başlar. Üstelik bu kişi eğer
hayaletlerle konuşan bir medyumsa her şey tahminlerin de ötesinde olacaktır. Kısa zamanda bu ilgi aşka dönüşür,
fakat geçmişinden gelen bir sır Anayı rahat bırakmamaktadır.
Ruh çağırma seansları ile Ananın hayatındaki karanlık düğümler çözülecek mi?
Yoksa geçmişiyle tekrar yüzleşmek zorunda mı kalacak?
"Aşkın her açısını bulacağınız, insan ruhundaki fırtınaları derinden hissedeceğiniz, elinizden bir an bile
bırakamayacağınız gizemli bir Hadley romanı..."
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/tuAEyD2.jpg
Sayfa Sayısı: 336
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pagoda Yayıncılık
Hayallerin Rengi Kitap Özet - Rae Anne Hadley Kitapları - Hayallerin Rengi Kitap Tanıtım
- Hayallerin Rengi Kitap Fiyatı - Hayallerin Rengi Ön Okuma
Kitap detayı
Anastasianın, yıllar önce ayrıldığı sevgilisinden sonra hayatına giren erkekler hep gelip geçici olmuştur.
Kimseyi gerçekten sevmemiştir. Aradan yıllar geçmesine rağmen de eski sevgilisini unutamamıştır, çünkü
sevgilisinin babasının sebep olduğu bir yanlış anlaşılma yüzünden ayrılmıştır.
Hayatı iş yoğunluğuyla devam ederken gelen bir telefon her şeyi değiştirir…
Açıklanan bir vasiyet ve kurulan yeni dostluklarla hayatı bir anda değişen Ana için, artık hiçbir şey eskisi
gibi olmayacaktır. Yıllar sonra ilk defa gerçekten bir erkeğe ilgi duymaya başlar. Üstelik bu kişi eğer
hayaletlerle konuşan bir medyumsa her şey tahminlerin de ötesinde olacaktır. Kısa zamanda bu ilgi aşka dönüşür,
fakat geçmişinden gelen bir sır Anayı rahat bırakmamaktadır.
Ruh çağırma seansları ile Ananın hayatındaki karanlık düğümler çözülecek mi?
Yoksa geçmişiyle tekrar yüzleşmek zorunda mı kalacak?
"Aşkın her açısını bulacağınız, insan ruhundaki fırtınaları derinden hissedeceğiniz, elinizden bir an bile
bırakamayacağınız gizemli bir Hadley romanı..."
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/tuAEyD2.jpg
Sayfa Sayısı: 336
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pagoda Yayıncılık