Hayalimdeki işi yapıyorum

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Hayalimdeki işi yapıyorum, konusunda bu İçerik Hayalimdeki işi yapıyorum hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Hayalimdeki işi yapıyorum paylaşımı

Hülya

Bilgin Üye

http://im.haberturk.com/2013/07/17/861090_detay.jpg?1374045645

Rengârenk kıyafetlerle pozlar veren Atiye, müzikte olduğu kadar fotoğraf çekimlerinde de ne kadar başarılı olduğunu gösterdi. Atiye’nin bu çekimden bir fotoğrafını, Dolce Gabbana markasının yaratıcılarından modacı Stefano Gabbana Instagram hesabında paylaştı. 173 bin kişinin takip ettiği Gabbana, fotoğrafının altına ‘çok sevdiği’ni belirtmek için 3 kalp işareti koydu. Atiye, Vogeu Dergisi’nin sorularına açıkça cevap verdi: “En güçlü yanım gözlem yeteneğim; en zayıf yanım sabırsızlığım ve unutkanlığım. Beni en çok işim, fotoğraf çekimi, hiç görmediğim bir yeri görmek mutlu ederken; haksızlık ve saygısızlık mutsuz eder. En büyük hayalim şu anda yaptığım iş. ”Ev hayatını anlatan genç şarkıcı, “İki şişman kedim var. Evde halamın hediyesi pijamayla geziyorum. Çok iyi kuru fasulye pişiririm. Stres atmak için puzzle yaparım. Ayrıca çok da duygusalım” dedi.

Hayalimdeki işi yapıyorum güncel haberler ve son gelişmeler, Hayalimdeki işi yapıyorum ile tüm önemli olaylar burada sizleri bekliyor.
Geri