Hayalet: Benim Adım Alice - Joseph Delaney

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Hayalet: Benim Adım Alice - Joseph Delaney, konusunda bu İçerik Hayalet: Benim Adım Alice - Joseph Delaney hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Hayalet: Benim Adım Alice - Joseph Delaney paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Hayalet: Benim Adım Alice Kitap Özet - Joseph Delaney Kitapları - Hayalet: Benim Adım Alice Kitap Tanıtım - Hayalet: Benim Adım Alice Kitap Fiyatı - Hayalet: Benim Adım Alice Ön Okuma

Kitap detayı

Şiirsel anlatımıyla korku edebiyatında bir başyapıta dönüşen Hayalet serisi, başrollerini Julianne Moore ve Jeff
Bridges gibi Hollywood yıldızlarının paylaştığı bir filme uyarlanarak çocuk-genç-yetişkin, herkesi kendine hayran
bırakıyor.

Dünya çapında edindiği geniş hayran kitlesi ile çağdaş korku klasikleri arasında gösterilen Wardstone Günlükleri'nden
nefes kesici bir macera daha: Dizinin on ikinci kitabı, Tom'un sadık yoldaşı, Şeytan'ı yok etmek için girişilen amansız
mücadelenin kahramanlarından Alice'in hikâyesi.

Alice yıllar boyunca Hayalet ve Thomas Ward'un yanı başında kötülükle savaştı. Oysa şimdi karanlıklar diyarında bir
başına. Ve üstelik oraya hapsettiği yaratıklar intikam almak için peşinde... Alice, Şeytan'ı sonsuza dek yok etmeye
yarayacak bıçağı bulmak zorunda. Başarısız olursa dünya çöküşe doğru ilerleyecek. Başarılı olursa en yakın arkadaşının
elinde can verecek. Karanlığın etkisinden kurtulmayı başarabilecek mi?..

"Uyarmadı demeyin, bu kitaplar gerçekten korkutucu."
-The Times-

"'Wardstone Günlükleri', benim son dönemde okuduğum en muhteşem seriydi. Kitapları okurken tüylerim sürekli diken
diken oldu, ensemden soğuk ürpertiler geçti, nabzım hızlandı, nefesim kesildi."
-Banu Karakiya-Bir Dolap Kitap-
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/iSAgFng.jpg

Sayfa Sayısı: 280
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Tudem Yayınları

Hayalet: Benim Adım Alice - Joseph Delaney yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Hayalet: Benim Adım Alice - Joseph Delaney ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri