Hayal - Jale Demirdöğen

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Hayal - Jale Demirdöğen, konusunda bu İçerik Hayal - Jale Demirdöğen hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Hayal - Jale Demirdöğen

- Sadefan.com | Hayal - Jale Demirdöğen paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Hayal - Jale Demirdöğen

Hayal - Jale Demirdöğen

Hayal - Jale Demirdöğen

Hayal Kitap Özet - Jale Demirdöğen Kitapları - Hayal Kitap Tanıtım
- Hayal Kitap Fiyatı - Hayal Ön Okuma

Kitap detayı

Benim göğsüm, uzun yolculukların mola yerlerine benzer. İhtiyaç gidermek ya da dinlenmek içindir; yerleşmek
için değil. İnsanlar, içine düştükleri en zor durumlarda Expressini anlatmak için benim gibilere başvurur
fakat okşansın istediklerinde başlarını benim gibilerin göğsüne koymaktan kaçınırlar. Herkes bana kendini
anlatır ama kimse bana beni sormaz. Herkesin hayatı değerlidir; benim hayatımsa üç kuruş. Onun için susmayı
yeğledim, sustum ve susacağım. Ben ancak sustuğum sürece sevilebilme ihtimalim olduğunu erken öğrendim.
Ancak sustuğum sürece güçlü görünmeye devam edebileceğimi de. En ezici durum, birinin sana acımasıdır.
Konuşursan acırlar ve ezilirsin. Kendime kendim bile acımamışken, bana kimsenin acımasına ve bu duyguyla
beni ezmesine izin vermedim. Vermem. Adım Hayal. Değiştirilmemiş, ortama uydurulmamış, eğilip bükülmemiştir.
Annemin kucağına verildiğim an ağzından çıktığı hâliyle ve tam otuz yedi yıldır bu sözcük yazar kafa kâğıdımda.
Hayal Başar. Hayal tamam da... Benimki gibi bir hayatı olan kaç kişi başarabilmiştir ki?
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/oJuIIfs.jpg

Sayfa Sayısı: 368
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis Kitap

Hayal - Jale Demirdöğen yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Hayal - Jale Demirdöğen ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri