Hangi müzik tarzi dinliyorsun?

• Kullanılan toplam oy
    93

Hangi müzik tarzi dinliyorsun?, konusunda bu İçerik Hangi müzik tarzi dinliyorsun? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Hangi müzik tarzi dinliyorsun? paylaşımı

EbruLi

Tecrübeli Üye

Hangi müzik tarzini dinlersiniz ?
Sevdiginiz devamli dinlediginiz Müzik tarzi nedir ?

Ben basliyim Fantazi tarzini cok dinlerim...

Hangi müzik tarzi dinliyorsun? albüm kapağı, Hangi müzik tarzi dinliyorsun? yeni albumu cikti, yüksek kalite, album kapakgi, Hangi müzik tarzi dinliyorsun? album sarki listesi.
Kulaga hoş gelen her tarzı dinler severim lakin çok hareketli gürültülü tarzları dinleyemem halk müzigi ve arabesk başka tanımam :)

Ben Genelde pop türü dinlerim. elbette dinlerken herseyi deyil secilmis parcalari dinlerim fantazi türüne yakin sayilir dinlediklerim.

THM & Özgün Favorilerimdir, bunun haricinde diger Türlerede muhakkak Kulak veririm, Güncel veya Yabanci Müziklerde olabilir,

CÜNKÜ MÜZIK RUHUN GIDASIDIR

anket hangi müzik türü

gençken arabesk ,ve oyun havası severdim .Oyun havasının suyunu çıkardılar arabesk tuhaf oldu .En iyisi klasik parçalar ( orhan ,müslüm ,nejat alp ,bülent v.s ) halk ,sanat müziği dinliyorum artık .:)

Ben müzigin kendisini seviyorum aslinda,dinleme tarzim agirlik Halk muzigi ve sanat muzigidir her türlü kulaga hos gelen muzigi dinlerim yabanci muzik dahil..

Geri