Hamal - Kemal Siyahhan

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Hamal - Kemal Siyahhan, konusunda bu İçerik Hamal - Kemal Siyahhan hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Hamal - Kemal Siyahhan

- Sadefan.com | Hamal - Kemal Siyahhan paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Hamal - Kemal Siyahhan

Hamal - Kemal Siyahhan

Hamal Kitap Özet - Kemal Siyahhan Kitapları - Hamal Kitap Tanıtım
- Hamal Kitap Fiyatı - Hamal Ön Okuma

Kitap detayı

Çalışma hayatı, yaşamımızın en önemli parçasını oluşturuyor. Kemal Siyahhan bu yeni romanında çocukluğundan itibaren
içinde bulunduğu Sultanhamamda başarılarının yanı sıra yanılgılarını da saptıyor. Konforlu yaşam ve bu yolla mutluluğa
ulaşmaya çalışan yakın çevresinin, işadamlarının ve toplumun evrensel endişelerini su yüzüne çıkarıyor. Hamal,
bambaşka bir dünyanın yazılı olmayan kurallarını samimiyetle yansıtan bir roman.

"İlkokul biter bitmez iki yıl mahalledeki bakkala takılıp çıraklık ettim. Sonrasında mahalledeki parça kumaş satan
bir mağazada birkaç yıl tezgâhtarlık, ardından babam kulağımdan tuttuğu gibi Sultanhamama götürdü beni. Gideceğimiz
yer gerçek mekteptir dedi. Yıllarca üzerinde bir hırkayla mutlu olmuştu. Fazla malda haram vardır, demişti. On yedi
on sekiz yaşındaydım."
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/d8t5XGq.jpg

Sayfa Sayısı: 216
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık

Hamal - Kemal Siyahhan yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Hamal - Kemal Siyahhan ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri