Güneş doğuyorsa umut var

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Güneş doğuyorsa umut var, konusunda bu İçerik Güneş doğuyorsa umut var hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Güneş doğuyorsa umut var

- Sadefan.com | Güneş doğuyorsa umut var paylaşımı

Behiye

Bilgin Üye

Güneş doğuyorsa umut var

Güneş doğuyorsa umut var

Bütün gözlüklerinizi çıkarın gözünüzden, aslında yüreğinizden ve fikrinizden. Sizi kısıtlayan ne varsa tam şu anda bırakın. Birkaç saniye derin derin nefes alın ve gökyüzüne bakın. Güneş doğmuşsa hala umut var demektir.

Hangi sıkıntının orta yerinde olursanız olun, bir çıkış yolu gelecektir. Bugün de güneş doğduysa, siz güneşin o mucizevi doğuşuna bugün de şahit olduysanız, yaşıyorsunuz ve yaşamınız hala çok değerli. O zaman hala umut var.

Aşka küsmüş olabilirsiniz, maddi sorunlarınız olabilir, sevdiğiniz kişi sizi bırakıp gitmiş olabilir, sağlık sorunlarınız olabilir ve daha kim bilir neler; ancak hep aklınızda tutmanız gereken tek bir cümle var: Hala umut var!

Siz nefes aldığınız sürece, er ya da geç, bu Expresse bir çözüm gelecektir. Elbette içindeyken zor, kolay olduğunu söylemiyorum, hatta hiç kolay olmayacak ama bugüne kadar hangi derde çare olmadı ki, ölümden başka…

Bütün sızılar ve acılarla büyür kalpler. Sen hiç dert çekmeden olgunlaşan gördün mü? Meyvenin bile olması için güneşte yanması şartken, sen nasıl büyüyeceksin bu acılar olmadan? Elbette ağır dersler var yaşamın içinde, geçmesi de kolay değil, yürümesi de ama yaşamın kolay olacağını kim söyledi ki?

Nasıl bir anlaşmanın altını imzalayarak geldik buraya, onu herkes gibi ben de bilmiyorum. Ama bildiğim bir gerçek var: Güneşin doğduğunu gördüysen, umut var demektir.

Giden sevgili olsun hayatındaki bütün dert be arkadaşım, aşk olsun bütün derdin. Sağlıklı mısın, başını sokacak bir yuvan var mı? Bu hayatta seni önemseyen, seven, merak edenler var mı? O zaman gülümse! Sevememişse bir Adem oğlu, Havva kızı, ne olmuş? Ölüm yok ya sonunda…

Hayırdır sevememesi bazen birilerinin, zorlama sevsin diye. Bırak aksın bakalım su nereye gidecek? Senin yaşam dediğin yolculuk öyle büyük sürprizlere gebeyken, ne diye üzülüyorsun, senden farkı olmayan bir faninin peşinden?

Hesabını kapat aşkla, aşkın yolu değil gittiğin, intikamın, esaretin, öfkenin yolu. Dönmesin giden, gittiyse yol vereceksin, gelmeyi beceremeyene, iki kere gel demeyeceksin. Gelecek olan gelir zaten, kendinden biç hikayeyi….

O yüzden şimdi derin bir nefes al ve kaldır kafanı bak gökyüzüne, güneş doğmuşsa, hala umut var demektir. Hayat denilen bu yolda keyifle yürümek için neyse engelin, geçecek bilesin. Ama biraz sabret, kolay olacağını söylemiyorum ama bu köprüyü de geçeceksin.

Güneş doğuyorsa umut var hikayeler ve güzel yazılar, Güneş doğuyorsa umut var ile kullanıcılar ilham verici içerikleri okuyabilir.
Geri