Günaydın Gece - Mehmet Ali Kılınç

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Günaydın Gece - Mehmet Ali Kılınç, konusunda bu İçerik Günaydın Gece - Mehmet Ali Kılınç hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Günaydın Gece - Mehmet Ali Kılınç paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Günaydın Gece Kitap Özet - Mehmet Ali Kılınç Kitapları - Günaydın Gece Kitap Tanıtım
- Günaydın Gece Kitap Fiyatı - Günaydın Gece Ön Okuma

Kitap detayı

Birbirimizi ne zaman anlarız biliyor musun? Aynı hüznü sen de yaşadığında, senin de gecelerin acılarla çok uzun geçtiğinde,
sözlerinin senin için yazıldığına inandığın duygusal bir şarkıya takılıp kaldığında, göğüs kafesine koca bir ağrı
çöktüğünde, mutluluğun senin için gerçekleşmesi imkânsızlaşan bir hayal olduğunu düşündüğünde… Etrafındaki onca
kalabalığa rağmen, elini tutabilecek birinin olmadığı gerçeğiyle yüzleştiğinde… Birbirimizi en çok nasıl anlarız biliyor musun?
Senin için çektiğim acıyı, bir başkası için çektiğinde…

"Yanımda olmamandan daha kötü bir şey de var, O da, benim gibi yalnız olmayıp, başkasıyla olman…" diyor Mehmet Ali.
Birinci kitabı Yalnızca Yalnızım'la büyük okur kitlesine ulaşan genç yazarımız, şimdi de yeni kitabıyla edebiyat
dünyasına daha sağlam adımlarla giriyor...
-Ertürk Akşun-
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/6ieWr3I.jpg

İnce Kapak:
Sayfa Sayısı: 216
Baskı Yılı: 2014
e-Kitap :
Format:
Sayfa Sayısı: 180
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Destek Yayınları

Günaydın Gece - Mehmet Ali Kılınç yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Günaydın Gece - Mehmet Ali Kılınç ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri