Gülenlerin Ağlayanlara Borcu Var - Sadık Söztutan

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Gülenlerin Ağlayanlara Borcu Var - Sadık Söztutan, konusunda bu İçerik Gülenlerin Ağlayanlara Borcu Var - Sadık Söztutan hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Gülenlerin Ağlayanlara Borcu Var - Sadık Söztutan paylaşımı

KlaS

Admin

Gülenlerin Ağlayanlara Borcu Var Kitap Özet - Sadık Söztutan Kitapları - Gülenlerin Ağlayanlara Borcu Var Kitap Tanıtım - Kitap Fiyatı

Kitap Özet

Şiir, fıkra ve hikâyeleri yanında spor yazıları ile tanınan Sadık Söztutan, akıcı üslubuyla kendi okuyucu kitlesini oluşturmayı başarmış bir kalem.

Alışık olduğunuz Söztutan üslubunun en yeni örnekleriyle dolu bir eser: Gülenlerin Ağlayanlara Borcu Var.

"Beni unutma…
Aslında dünyanın en acıklı cümlesidir; 'Beni unutma.'
Ölmek her şeyi bitirir, ama 'Beni unutma' diye vedalaşmak...
Yaşadığını bile bile, aynı yer kürenin üstünde olduğunu hatırlaya hatırlaya bir daha görüşememek...
Ölenin ardından yaşanan yoğun acının da bir sonu vardır.
Ama gidenin ardından duyulan acı, hayat sürdükçe devam eder.

Filmlerde neden hep ayrılık vardır?
Mutlu insanın öyküsü olmadığı için mi?

Ya fotoğraflar...
Ah o unutulmuşluğun hüznünü taşıyan solgun suratlar... Dalgın bakışlar...

Fotoğrafçının sandalyesine oturduğunda, verdiğin o pozun, o duru ve kuru bakışın, bir gün bir gazetede ölüm resmi olarak kullanılacağını hiç düşünür müsün?
Ya da, bir cinayetin, bir trafik kazasının yere serdiği cesedin üzerindeki gazete örtüsünde görüneceğini?

Kitap Ön Yüzü

http://www.kitapturk.com/images/book/012011/78658.jpg

Kitap Künyesi

· Babıali Kültür Yayıncılık
· Basım Tarihi : 01 - 2011
· ISBN : 978-605-5545-11-6
· Sayfa Sayısı : 208
· Etiket Fiyatı : 12.00 TL

Gülenlerin Ağlayanlara Borcu Var - Sadık Söztutan yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Gülenlerin Ağlayanlara Borcu Var - Sadık Söztutan ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri