HaZaL
VIP Üye
Güle Güle Anneee
Güle Güle Anneee
Güle Güle Anneee
Super markette alisveris yapmakta olan genc adam, kendisini
takip etmekte olan yaslica bir hanimi fark eder.
Kadini gormezlikten gelse de, kadinin dik dik bakmaya devam eder. Nihayet kasa onunde kuyruga gelirler. Kadin adamin bir kac sira onune dusmustur.
"uzur dilerim" der kadin"..boyle dik dik bakmam sizi rahatsiz etmis olmali.. uzgunum. Ama gecenlerde olen ogluma o kadar benziyorsunuz ki..."
"Bunu duyduguma uzuldum," diye cevap verir genc adam "Sizin icin yapabilecegim bir sey var mi?"
"Evet," der kadin, Simdi ben disari cikarken 'Gule gule , anne!' diye seslenebilir misiniz bana?
Bu bana iyi gelecek."
"Tabii ki," diye cevap verir genc adam.
Yasli kadin cikarken genc adam ona el sallar ve 'Gule gule , anne!." diye bagirir.
Birisini mutlu etmenin derin hazzi icinde kendi kendine gulumser.
Kendini cok iyi hisseder.
ödeme sirasi kendine gelince kasanin 127 dolar yazdigini gorur.
"Bu nasil olur?" diye sorar kasiyere "alt tarafi üc
parca bir sey aldim!."
Kasiyer gayet sakin "Anneniz, onun hesabini da sizin ödeyeceginizi soyledi.."
Güle Güle Anneee
Super markette alisveris yapmakta olan genc adam, kendisini
takip etmekte olan yaslica bir hanimi fark eder.
Kadini gormezlikten gelse de, kadinin dik dik bakmaya devam eder. Nihayet kasa onunde kuyruga gelirler. Kadin adamin bir kac sira onune dusmustur.
"uzur dilerim" der kadin"..boyle dik dik bakmam sizi rahatsiz etmis olmali.. uzgunum. Ama gecenlerde olen ogluma o kadar benziyorsunuz ki..."
"Bunu duyduguma uzuldum," diye cevap verir genc adam "Sizin icin yapabilecegim bir sey var mi?"
"Evet," der kadin, Simdi ben disari cikarken 'Gule gule , anne!' diye seslenebilir misiniz bana?
Bu bana iyi gelecek."
"Tabii ki," diye cevap verir genc adam.
Yasli kadin cikarken genc adam ona el sallar ve 'Gule gule , anne!." diye bagirir.
Birisini mutlu etmenin derin hazzi icinde kendi kendine gulumser.
Kendini cok iyi hisseder.
ödeme sirasi kendine gelince kasanin 127 dolar yazdigini gorur.
"Bu nasil olur?" diye sorar kasiyere "alt tarafi üc
parca bir sey aldim!."
Kasiyer gayet sakin "Anneniz, onun hesabini da sizin ödeyeceginizi soyledi.."