Gülben Ergen erken doğum yaptı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Gülben Ergen erken doğum yaptı, konusunda bu İçerik Gülben Ergen erken doğum yaptı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Gülben Ergen erken doğum yaptı paylaşımı

ErkeR

ReaL FrieNd ; )
Admin

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/564820090622063446260.jpg

İki erkek bebeğin de erken doğum olmasına rağmen sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Son zamanlarda normal hamileliğe göre iki kat kilo alan Gülben Ergen'in yürümekte bile zorlandığı gözlenmişti.

Yedi aylık hamile olan Gülben Ergen, erken doğum yaptı. Acıbadem Hastanesi'nde ikizlerini dünyaya getiren Ergen, hamileliğinde 30. haftayı geride bıraktığı için bebeklerinin sağlık durumun iyi olduğu belirtildi.

Ergen, bebeklerine isim koymak konusunda zorlandığını belirtmiş ve "Atlas'tan sonra isim bulmak ne zormuş" yanıtını vermişti.

Gülben Ergen erken doğum yaptı güncel haberler ve son gelişmeler, Gülben Ergen erken doğum yaptı ile tüm önemli olaylar burada sizleri bekliyor.
Ünlü sanatçı Gülben Ergen, hamileliğinin 7. ayında doğum yaptı
Atlas adında 2.5 yaşında bir oğlu olan sanatçı, erken doğumla dünyaya gelen erkek bebeklerinden birine Ares, diğerine Güney ismini verdi.

Haberi Hakkari'de aldı
Doğumun gerçekleştiği Acıbadem Hastanesi'nde basın toplantısı düzenleyen Mustafa Erdoğan, doğum haberini Hakkari'de aldığını söyledi.
'Eşime minnettarım'
Doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları Uzmanı Dr. Süreyya Menteş ve Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Pınar Dayanıklı ile basın mensuplarının karşısına geçen Erdoğan, "İkinci kez baba olmaktan dolayı heyecanlıyım. Doğum dün gerçekleşti. Aceleci ikizler Ares ve Güney, 7 ay bir haftalıkken dünyaya geldiler.

Ben bir festival için Hakkari'deydim. Haberi orada aldım ve hemen İstanbul'a geldim. Eşime bana bu mutluluğu yaşattığı için minettarım. Doğum, beklediğimizden erken gerçekleşti. İkiz doğumlarda normal bir durummuş. Ares ve Güney için tek temennim, barış içinde bir dünyada yaşamaları" dedi.

Geri