Gönül Çıkmazı - Haşim Hassan Tuncer

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Gönül Çıkmazı - Haşim Hassan Tuncer, konusunda bu İçerik Gönül Çıkmazı - Haşim Hassan Tuncer hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Gönül Çıkmazı - Haşim Hassan Tuncer paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Gönül Çıkmazı Kitap Özet - Haşim Hassan Tuncer Kitapları - Gönül Çıkmazı Kitap Tanıtım
- Gönül Çıkmazı Kitap Fiyatı - Gönül Çıkmazı Ön Okuma

Kitap detayı

Askere gitmek için köyünden ayrılalı iki sene olmuştu. Köyden ne bir haber alabilmişti ne de bir haber yollayabilmişti.
Acaba Meryem'i ne haldeydi? Neler yapıyordu? Köyde, neredeyse askerlik çağında bir tane bile genç kalmamıştı.
Gidenlerin çoğu da geri dönememiş, arkalarından gelen "Şehit oldu." haberleri, yollarını gözleyenlerin yüreğini
acı acı dağlamıştı. Abisinin de şehit haberi gelmişti. Bu yüzden yengesini nikahı altına almak zorunda kalmıştı.
Sonra söylentiler de çıkmıştı. "Abisi şehit olmamış, köye dönmeye çalışırken kardeşiyle karısının evlendiğini
duyup yıkılmış, sonra almış başını gitmiş." diye. Ya haber alamayınca bana da şehit dedilerse diye düşündü.
Karşısında duran Maria "Gitme." diye yalvarıyordu. Bütün çiçekleri kıskandıracak kadar güzeldi. Gafur da ona
aşık olmuştu ama ya Meryem'i…

Öyle bir gönül çıkmazındaydı ki, Maria ve Meryem arasında bir tercih yapamıyordu… Acaba gönlünü kimde bırakacaktı…

Gönül Çıkmazı'nı okurken Gafur'un hikayesi sizi bu çıkmazın içine sürükleyecek...
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/gFPaKSZ.jpg

Sayfa Sayısı: 288
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Uğur Tuna Yayınları

Gönül Çıkmazı - Haşim Hassan Tuncer yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Gönül Çıkmazı - Haşim Hassan Tuncer ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri