Gökhan Töre'den izin çıkmadı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Gökhan Töre'den izin çıkmadı, konusunda bu İçerik Gökhan Töre'den izin çıkmadı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Gökhan Töre'den izin çıkmadı paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Beşiktaş'ta 7 numaralı formada gözü olan Ricardo Quaresma'ya Gökhan Töre'den kötü haber geldi.

Daha önce 7 numarayı Quaresma'ya verebileceği dile getirilen Gökhan Töre ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Siyah-beyazlı ekipte 7 numaranın şu anki sahibi Gökhan Töre’nin takım arkadaşlarına, “Ricardo henüz benden bu numarayı istemedi ama bu sezon da 7 numarayı giymek istediğimi söylediğimde, bana anlayış göstereceğine inanıyorum. Ben de Beşiktaş’ta 7 numara denildiği zaman akıllarda Töre isminin öne çıkmasını istiyorum” dediği öğrenildi.

Q7 özdeşleşti

Quaresma ile Chelsea’den tanıştığını da anlatan yıldız oyuncunun, “Biliyorum, Q7 neredeyse onunla özdeşleşmiş bir kısaltma. Fakat Quaresma başka numara giyse bile yine insanlar onu Q7 diye çağıracak. Fakat ben de Beşiktaş’ta 7 numara denildiği zaman akıllarda Gökhan Töre isminin öne çıkmasını isterim. Beşiktaş gibi bir takımda 7 numarayı giymek gibi bir şerefe kaç kişi erişebilir. Quaresma ile aramda forma numarası konusunda sıkıntı olmaz. O çok büyük bir futbolcu aynı zamanda çok da iyi bir insan. İkimizin ortak hedefi bu takıma şampiyonluk kazandırmak” ifadelerini kullandığı belirlendi.

Gökhan Töre'den izin çıkmadı oyun incelemeleri ve rehberleri, Gökhan Töre'den izin çıkmadı ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri