Gıcık oldum Kıl oldum

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Gıcık oldum Kıl oldum, konusunda bu İçerik Gıcık oldum Kıl oldum hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Gıcık oldum Kıl oldum

- Sadefan.com | Gıcık oldum Kıl oldum paylaşımı

kivra

Tecrübeli Üye

Gıcık oldum Kıl oldum

Gıcık oldum Kıl oldum

Neye ; Gıcık , Kıl , Yorgan , Döşek oluyorsun ?

ben: sinsi içten pazarlayan tezgaha Kıl oluyorum.:haha
birde kompani kurup diğer bireyleri zerre gören (sözüm ona) çok bilmiş küstahlara fena halde Gıcık oluyorum.:sef

#################
# Otomatik Birlestirme #
#################

Şimdide Kıl olmayanlara Gıcık , Kıl , Yorgan , Döşek oldum:sm4:sm5:dans:haha

Gıcık oldum Kıl oldum sade forum eğlence ve mizah içerikleri, Gıcık oldum Kıl oldum ile üyeler eğlenceli paylaşımlara ulaşabilir.
malesef çok doğru söz kivra ama böylelerinide aramızda barındırıyoruz ve arkadaş dahi olunuyor oda şaşılıcak iş değilmi babacan güzel söz anlayana (özellikle içten pazarlıklı sinsi sessiz gibi olanları)

Ahlak fukarası dengsiz pespaye yalakalara KIL oluyorum

#################
# Otomatik Birlestirme #
#################

'ın ''Asiye Nasıl Kurtulur (1986)'' filmine fena halde gıcık oluyorum; birkere izledim günlerce rüyama girdi:haha
filmi fazla arama buradan izle
http://www.gif-paradies.de/gifs/homepage/pfeile/pfeil_0141.gif

Son düzenleme:
KIL OLDUĞUM ŞARKI SÖYLEYEN OĞLANLAR :

Ali Şan
İzzet Yıldızhan
Özcan Deniz
Berdan Mardini
Nihat Doğan

:haha:sm19:ce

Son düzenleme:
başlığı altında ısrarla birde konuya anlamsız cevap yazarak link dilenen zavallılara kıl oluyorum hele konuyu açanın duyarsız oluşuna gelmişine geçmişine gidesim geliyor

keyfim kaçık ablasının bitanesi yayın ne demek lakin kendini bilmez birileri yıldırma politikasına girmiş (ACİZ İNSANLAR) linklerimi sildiriyorlar benim vaktimde zamanımda arşivimde çok hazırcılık nasıl onu ögreniyorum emeksiz alıp paylaşımcı adminim ayağında geçinenlere önce ellerindeki konu sayısına baksınlar sonra ortaya çıksınlar kim nerde nedir iyi biliyoruz kimse bihaber değiller sanmasın
bende üç beş konuyu alındı diye sildirenlere kıl oldumm

bir siteye gecesini emekleriyle süsleyen gündüzüne vefa katıb yıllardır burada herşeyiyle varolan bireyleri görmeyen nankör gözlere kıl oluyorum
çıkar arayıp sevdiklerimi:

üzen aşağılık pisliklerin ;
derilerini yüzmeyip postlarında cenaze namazlarını kılmadığım için kendime KIL oluyorum

eğerki açıp sunuyorsan nete alınmasınada paylaşılmasınada razı gelmeyi biliceksin
bilmiyorsan sakla kıymetlilerini kimse almasın veya indirmesin biz kimseye almayın demedik aksine olmayanları açmaya uğraştımki farklı dinlemeler olsun diye
emeğe saygı bu demekki yaptıkları davranış ablacım Allaha havale ediyorum onları

devamlı sistem(system) bizdik sonra akıl olmuş akıl fukarası bir takım oyuncağı olmadık olmayız

ulan sen değer bilmiyorsan

kafa yapına (kalıbına) beni sokmaya çalışma

ben buysam unutma devamlı söyleyecek lafım olur

ablaların gülünü üzenler sizlere KIL oluyorum ve hep burdayım olucam

HODRİ MEYDAN

eskiden kıl çuvallar vardı kivra bugday konulurdu kışa hazırlk olsun diye yakında o çuvallara benziyecez hee
olsun bekleriz ablacım heran pc ye bakamazki insan canın sağ olsun:) nasılsa burdayız

Geri