Geri Dönenler - Jason Mott

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Geri Dönenler - Jason Mott, konusunda bu İçerik Geri Dönenler - Jason Mott hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Geri Dönenler - Jason Mott paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Geri Dönenler Kitap Özet - Jason Mott Kitapları - Geri Dönenler Kitap Tanıtım
- Geri Dönenler Kitap Fiyatı - Geri Dönenler Ön Okuma

Kitap detayı

İki dünya arasındaki kapılar açıldı. Ölüm sadece bir başlangıçtır…

Lucille ve Harold çiftinin 1966 yılında güneşli bir ağustos günü boğularak hayatını kaybeden sekiz yaşındaki oğulları
Jacob, aradan neredeyse elli yıl geçmişken bir anda kapıda beliriverir. Hâlâ sekiz yaşındadır ve son derece sağlıklıdır.

Fakat öteki dünyadan geri dönen tek insan Jacob değildir. Ölüler dünyanın dört bir tarafında ortaya çıkmaktadır. Kısa
bir süre sonra geri dönenlerin sayısı o kadar çok artar ki herkes kendini tehdit altında hissetmeye başlar. Kimse
bunun niçin ve nasıl olduğunu bilmemektedir. Kesin olan tek bir şey varsa o da bu kaosun sonunda herkesin bir tercih
yapmak zorunda kalacağıdır. Uzun süre akıllardan çıkmayacak soruları dile getiren sürükleyici bir hikâye…

"Yer yer masalsı ve merak uyandırıcı bir kitap… Mott'un, kelimenin tam anlamıyla ölümden sonraki yaşamı işlediği bu
hikâye, okuyucuyu tam kalbinden yakalayacak ve hayal güçlerini ele geçirecek. Bu kitabı en kısa zamanda okumalısınız."
-Shelf Awareness-

"Jason Mott, müthiş anlatım yeteneği ve şair ruhuyla tanınması gereken bir yazar. Geri Dönenler son derece güzel bir
dille işlenmiş, unutulmaz bir hikâye. Bu kitap gizlice rüyalarınıza girecek ve siz onu okuduktan çok sonra bile
ruhunuza dokunmaya devam edecek."
-Calvin Crosby-

"Şair Mott, ustalıkla kaleme aldığı bu ilk romanında insanla ölüm arasındaki rahatsız edici ilişkiye dair merak
uyandırıcı sorular ortaya atıyor. İnsan olmanın ne anlama geldiği konusunda derinlemesine düşünülerek yazılmış güzel
bir hikâye."
-Booklist-

"Geri Dönenler dâhiyane bir fikrin sıra dışı bir şekilde, ustaca işlenmiş bir romana dönüşmesidir. Bu unutulmaz hikâye
aklıma geldikçe hâlâ ürperiyorum. Vay canına!"
-Douglas Preston-

"Acı kayıpların bireyler ve milletler üzerindeki farklı sonuçlarını ustaca irdeleyen bir roman. Mott, kedere ve sevgi
bağlarına dair bütün duyguları bu hikâyenin sihriyle gün yüzüne çıkarıyor."
-New York Times-
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/9L6O5dC.jpg

Sayfa Sayısı: 384
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pegasus

Geri Dönenler - Jason Mott yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Geri Dönenler - Jason Mott ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri