Gece Tırnak Kesilir mi?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Gece Tırnak Kesilir mi?, konusunda bu İçerik Gece Tırnak Kesilir mi? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Gece Tırnak Kesilir mi?

- Sadefan.com | Gece Tırnak Kesilir mi? paylaşımı

Ceyda

Tecrübeli Üye

Gece Tırnak Kesilir mi?

Gece Tırnak Kesilir mi?

Gece Tırnak Kesilir mi?

Büyüklerimizden illaki gece tırnak kesilmez yapma sözünü işitmişizdir ki ben şahsen işittim neden olduğunu sorduğumda ise aslında kendileri de bilmiyordu araştır ve sizlerle bu konuyu kısaca paylaşmak istiyorum.

Gece tırnak kesilmesi günah veya olmaz denilmesi yanlış bir inanış olup sadece Hac ve Umre esnasında tırnak kesilmemesi gerekmektedir.Gece tırnak kesilmeme durumu eskiden elektriğin olmadığı zamanlar tırnak kesildiği zaman neye sıçradığı, gittiği görülmemekteydi bu yüzden günümüze kadar gelen bir inanış olup gece tırnak kesilmez denilmektedir.

Bu nedenle gece tırnak kesilmesi hiç bir sorun oluşturmamakta olup kestiğiniz tırnakları hiç bir yere sıçratmadan toplayarak atınız en iyi yapacağınız şey ise balkona veya dışarı çıkıp tırnaklarınızı kesmeniz olacaktır.

Gece Tırnak Kesilir mi? bunları biliyor muydunuz?, Gece Tırnak Kesilir mi? ile kullanıcılar ilginç bilgiler ve merak edilen konulara ulaşabilir.
Geri