Gavur Kayırıcılar - Metin Önal Mengüşoğlu

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Gavur Kayırıcılar - Metin Önal Mengüşoğlu, konusunda bu İçerik Gavur Kayırıcılar - Metin Önal Mengüşoğlu hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Gavur Kayırıcılar - Metin Önal Mengüşoğlu paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Gavur Kayırıcılar Kitap Özet - Metin Önal Mengüşoğlu Kitapları - Gavur Kayırıcılar Kitap Tanıtım - Gavur Kayırıcılar Kitap Fiyatı - Gavur Kayırıcılar Ön Okuma

Kitap Özet

Metin Önal Mengüşoğlu, öykülerinde anlattığı olaylar ve can verdiği karakterler ile yaşadığımız ülkenin hakiki portresini çiziyor. Köylerde, kasabalarda ve kalabalık caddelerde

yaşayan, umut eden ve birbirleriyle konuşan öykü karakterleri, söyledikleri, sakladıkları ve itiraflarıyla bir ülkenin dönemeçlerini, geçirdiği evreleri işaret ederken, yaşayışa ve inanca dair sarsıcı sorular sormaya da kapı aralıyor.

Bunun her ne kadar yakın komşumun sıhhatine zararlı olduğunu biliyorsam da hatta zaman zaman bu yüzden onu uykusunda kesik ve tıkanık öksürüklerle sarsıyorsam da, ağabeyimden aşırdığım kullanılmış sigaraları içerek, tek bir şeyler yapmaya eğilimli olanın ben olduğumu ispat etmek istiyorum yine de. Ne yaparsınız, bir durumu, tekrarlamaya alışmamışım, mutlaka bozmalıyım, tabiatım budur.

http://www.ilknokta.com/urun/G/158707.jpg

Gavur Kayırıcılar
Metin Önal Mengüşoğlu
Okur Kitaplığı
Fiyatı : 10,00 TL
Ağustos 2012
126 sayfa
ISBN: 9786054494453

Gavur Kayırıcılar - Metin Önal Mengüşoğlu yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Gavur Kayırıcılar - Metin Önal Mengüşoğlu ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri