Garip - Sadık Yalsızuçanlar

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Garip - Sadık Yalsızuçanlar, konusunda bu İçerik Garip - Sadık Yalsızuçanlar hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Garip - Sadık Yalsızuçanlar paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Garip Kitap Özet - Sadık Yalsızuçanlar Kitapları - Garip Kitap Tanıtım
- Garip Kitap Fiyatı - Garip Ön Okuma

Kitap detayı

(…)Seni gecenin,soğuğun ve kalabalın içinde görünce dilime gelen bu oldu :garip sen garipsin.görüyorum. Şimdi bu
kanepede otururken gözlerine onlardaki gurbete bakıyorum. Gurbetin bir resmisin sen seni sadece bu sözlük anlatabilir.

Gurbet kimi insana hal, kimisine mekan olurmuş. Senin halin garip garip bir mekanda duruyorsun. Sessiz,
öylece, saatlerce…

Deneme,araştırma,roman ve senorya gibi birçok yazı alanında önemli çalışmaları bulunan, özellikle öykü
alanında yapmış olduğu çalışmalarla tanınan ve eserlerinin bir kısmı dünya dillerine çevrilen Sadık
Yalsızuçanların garrip Adlı eserinde okuyucu, Yazarın kendine özgü üslubunda Harmanlanmış hikayelerde,
Kendi yaşamına dair öncekilere ve Sonrakilere, uzun süren sessizliklere Ve söylenmişlere ait birçok kesit buluyor.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.hizliresim.com/1kV4L5.jpg

Sayfa Sayısı: 168
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Profil Yayıncılık

Garip - Sadık Yalsızuçanlar yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Garip - Sadık Yalsızuçanlar ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri