"Galatasaray-Fenerbahçe derbisini herkes bilir"

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

"Galatasaray-Fenerbahçe derbisini herkes bilir", konusunda bu İçerik "Galatasaray-Fenerbahçe derbisini herkes bilir" hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | "Galatasaray-Fenerbahçe derbisini herkes bilir" paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Galatasaray'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den kiraladığı Belçikalı genç savunma oyuncusu Jason Denayer, sarı-kırmızılı kulübü tercih etmesinde Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatının etkili olduğunu söyledi. Denayer, ayrıca Galatasaray-Fenerbahçe derbisini herkesin bildiğini söyledi.

Jason Denayer, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni takımı Galatasaray’da çok sıcak bir ortam bulunduğunu söylerken, kendisine talip olan çok sayıda kulüp arasında Galatasaray’ı tercih etmesindeki sebepleri aktardı.

Galatasaray’ın geleneklere sahip, hedefleri olan çok büyük bir koyup olduğunu vurgulayan Belçikalı oyuncu, "Şampiyonlar Ligi’nde oynuyoruz. Bu tercihimdeki en önemli sebep, Galatasaray’ın her zaman kupalara talip bir takım olması ve Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor olmasıydı. Ben bu yüzden Galatasaray’ı seçtim" ifadelerini kullandı.

Babasının Marsilya’ya gitmesini istediği şeklinde haberler çıktığının söylenmesi üzerine genç futbolcu, "Bu yanlış bir bilgi. Böyle bir durum olmadı. Babamla sürekli görüşme halindeydim ve durumu birlikte değerlendirdik ama babam da buraya gelmemi destekledi" diye konuştu.

"Galatasaray-Fenerbahçe derbisini herkes bilir" yazılım ve uygulamalar, "Galatasaray-Fenerbahçe derbisini herkes bilir" ile forum üyeleri yeni programları keşfedebilir.
Geri