Fon Cekmek Icin Pratik Bilgiler

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Fon Cekmek Icin Pratik Bilgiler, konusunda bu İçerik Fon Cekmek Icin Pratik Bilgiler hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Fon Cekmek Icin Pratik Bilgiler paylaşımı

BeliZa

Tecrübeli Üye

Saçlarınız fazla kıvırcık değilse artık düz fön için kuaföre gitmenize gerek yok.

BİRİNCİ ADIM

Saçlarınızı yıkadıktan sonra biraz nemini almak için kurutmalısınız. Kuruturken saçlarınızı kırmayacak yumuşak bir fırçayla bir yandan taramanızda fayda var.

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ ADIM

Saçlarınızın tepesinden bir tutamı tokayla tutturun.Böylece hareket alanınız genişleyecektir. Yanlarını dipten uca doğru saç kurutma makinesi yada saç düzleştirici makineler yardımıyla fön çekerek şekillendirin. Tüm işlemi bitirmeden uçlarını bir kez daha fönle düzleştirin. Çünkü saçın en çabuk yıpranan ve darbe alan kısımları uç kısımlardır.

DÖRDÜNCÜ ADIM

Sıra saçlarınızın arkasına geldiğinde öncelikle tepeden topladığınız saçlarınızın ensede kalan kısmına fön çekmelisiniz.

BEŞİNCİ ADIM

İşte son kısım! Başınızın tepe kısmında kalan saçlarınızı en son ve en yoğun şekilde fönlemelisiniz.

Fon Cekmek Icin Pratik Bilgiler saç ve vücut bakımı, Fon Cekmek Icin Pratik Bilgiler ile üyeler güzellik ve bakım ipuçlarını öğrenebilir.
Geri