Fısıltı - Becca Fitzpatrick

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Fısıltı - Becca Fitzpatrick, konusunda bu İçerik Fısıltı - Becca Fitzpatrick hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Fısıltı - Becca Fitzpatrick paylaşımı

Gripin

VIP Üye

Fısıltı Kitap Özet - Becca Fitzpatrick Kitapları - Fısıltı Kitap Tanıtım - Fısıltı Kitap Fiyatı - Fısıltı Ön Okuma

Kitap Özet

DÜNYA GENÇLİĞİNİN YENİ HEYECANI HUSH HUSH SERİSİ TÜRK HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR...

KUTSAL BİR YEMİN
KOVULMUŞ BİR MELEK
YASAK BİR AŞK...

“Okuyucuyu sarsan tüyler ürpertici bir roman... Nora'nın kötü çocuk Patch'le fırtınalı aşkı okurları kendilerinden geçirecek.”
–Publishers Weekly

“Vampirlerden ve kurt adamlardan sıkılan gerilim ve aşk romanı hayranları Hush Hush serisini hemen benimseyecekler.”
–Booklist

“Sıra dışı bir aşk hikâyesi. Okurlar Fısıltı'yı baştan sona yürekleri ağızlarında okuyacak.”
–Falcata Times

Kovulmuş bir meleğe âşık olmak…

“Bütün sınıf arkadaşlarımın isimlerini biliyordum… biri hariç. Yeni öğrenci… Arkamdaki sırada, serinkanlı siyah gözleri karşıya sabitlenmiş bir hâlde kaykılmış oturuyordu…

Siyah gözleri beni âdeta delip geçiyordu. Dudaklarının kenarları yukarı doğru kıvrıldı. Kalbim bir an tekler gibi oldu ve o bir anlık duraksamada, kasvetli bir karanlık duygusunun bir gölge gibi üzerime örtüldüğünü hissettim. Bu duygunun kaybolması sadece bir an sürdü, ama ben hâlâ ona bakıyordum. Gülümsemesi dostça değildi, bela kelimesini heceleyen bir gülümsemeydi. Ve vaat doluydu.”

http://www.kitapturk.com/images/book/012011/78200.jpg

Fısıltı / Ciltli

Becca Fitzpatrick
· Pegasus Yayıncılık
· Basım Tarihi : 01 - 2011
· ISBN : 9786054456000
· Sayfa Sayısı : 416
· Etiket Fiyatı : 24.00 TL

Fısıltı - Becca Fitzpatrick yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Fısıltı - Becca Fitzpatrick ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri