Fikret Orman'dan Zarrab ve haciz açıklaması

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Fikret Orman'dan Zarrab ve haciz açıklaması, konusunda bu İçerik Fikret Orman'dan Zarrab ve haciz açıklaması hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Fikret Orman'dan Zarrab ve haciz açıklaması paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün yaşanan olayların ardından basın toplantısı düzenledi. Orman, haciz işlemi gerçekleştirmek isteyen reklam şirketi için "aldıkları paraları haram ediyorum" dedi.

http://i.imgur.com/zsw49ZW.jpg

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, dün yaşanan haciz olayıyla yaptığı basın toplantısında davalık olduğu şirkete ağır sözlerle yüklendi..Orman, "Bu bir terbiyesizliktir.Dava şuanda yargıdadır ve tekrar ederek söylüyorum, kendilerine bu parayı ödemeyeceğim. Bir masa ve kasadan ibaret olan bu şirket .u davayı bir servet edinme ve geçim kapısı yapmıştır. Bunlar parayı tahsil ederek, Porshe arabalara binip Business Class'larda uçacaklar. Buna müsade etmem." dedi. Orman şöyle konuştu.

BEŞİKTAŞ TARAFTARININ PARASINI BU FİRMAYA YEDİRMEM

"Beşiktaş'ın eski yönetimi saha içindeki reklam panolarını bu aktif reklam adlı şirkete kiralamış, ve bu şirket Beşiktaş'a yapması gereken ödemeleri yapmamış ama şirket ile öyle bir sözleşme imzalanmışki sanki sözleşme fesih edildiği taktirde borçlu olacak gibi. O dönemki yönetim bu sözleşmeyi fesih ederek aktif reklam ile mahkemelik olmuşlar. Biz göreve geldiğimiz zamanda bu şirket davayı kazanmış. Bu nasıl bir iştirki anlamadık ama bu firma bizden 12-13 milyon dolarlık bir dava kazanmış. Bu davadan sonra bu firmayı davet ettik ve bir akit imzaladik. Bu akite göre Beşiktaş Kulübü bu firmaya 7 milyon dolar ödemesi karşılığında sulh sağlanmıştır. Biz bu 7 milyon doları ödedik."

Fikret Orman'dan Zarrab ve haciz açıklaması oyun incelemeleri ve rehberleri, Fikret Orman'dan Zarrab ve haciz açıklaması ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri