Fikret Orman: Yabancı kuralı Anadolu kulüplerini etkileyecek

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Fikret Orman: Yabancı kuralı Anadolu kulüplerini etkileyecek, konusunda bu İçerik Fikret Orman: Yabancı kuralı Anadolu kulüplerini etkileyecek hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Fikret Orman: Yabancı kuralı Anadolu kulüplerini etkileyecek paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kulüpler Birliği toplantısının ardından yabancı kuralı hakkında sert açıklamalarda bulundu.

http://i.imgur.com/XTvGtrO.jpg

İşte Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamaları;

'Endişelerimizi toplantıda ifade ettik. Bu karardan en büyük zararı bize göre Anadolu kulüpleri görecek. Fakat bütün kulüpler çok istekli bir şekilde bu kuralı istedi, biz de kabul ettik. Yabancı oyuncu konusunda bizim stratejimiz çok fazla değişmeyecek. Kadromuza 14 yabancı almayacağız. Bu kuralın daha çok yabancı futbolculara ve menejerlere yarayacağını düşünüyorum. Biz ve Eskişehirspor bu duruma muhalefet etti. Ancak oyunbozan olmak istemediğimiz için Beşiktaş olarak bu kuralı kabul ettik' dedi.

Transfer ve Mustafa Pektemek ile ilgili sorulan soruya da cevap veren Fikret Orman, 'Sağ bek transferi için arayışlarımız devam ediyor. Biz Mustafa'ya yabancı uygulaması olmadan evvel teklifte bulunduk. Mustafa'nın Beşiktaş'tan kopup mutlu olacağını düşünmüyorum. Burada kalacağını düşünüyorum' açıklamasında bulundu.

Fikret Orman: Yabancı kuralı Anadolu kulüplerini etkileyecek oyun incelemeleri ve rehberleri, Fikret Orman: Yabancı kuralı Anadolu kulüplerini etkileyecek ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri