Fenerbahçe'nin kaptanları basın toplantısı düzenledi

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Fenerbahçe'nin kaptanları basın toplantısı düzenledi, konusunda bu İçerik Fenerbahçe'nin kaptanları basın toplantısı düzenledi hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Fenerbahçe'nin kaptanları basın toplantısı düzenledi paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Fenerbahçe'nin 3 takım kaptanı Volkan, Emre ve Selçuk bir basın toplantısı düzenleyerek sezonun ilk yarısını değerlendirdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan kaptanların neredeyse her cümlesinde 'şampiyonluk' vurgusu vardı.

http://i.imgur.com/1cKzYUF.jpg

EMRE BELÖZOĞLU

"Böyle güzel bir tesiste kamp yaptığımız için çok mutluyuz. Yöneticilerimize teşekkür ederiz. Bu kampın ilk yarıda gösterdiğimiz üstün performansın üzerine çıkmamız için bir adım olmasını umuyoruz. Güzel bir kamp olmasını diliyorum.

Sezon başından beri Ersun Hoca, 24 oyuncudan bahsediyor. Bu çok önemli. Devreye önde girdik. Bu güzel ortamda birliği bozmadan şampiyon olacağız.

İlk yarıda istediğim performansa bir türlü ulaşamadım. Sezon başı kampı benim için çok iyi geçmemişti. Sonra da sakatlıklar yaşadım. Zaten kariyerime baktığınızda sık sık sakatlıklar yaşadığım ortada. Futbolun içinde bunlar var. Bir an önce eski performansıma kavuşup, takımın şampiyon olmasına katkı sağlamak istiyorum.

Dışarıda ne konuşulduğunun çok önemi yok. Ben 5 senedir bu camiadayım. Devre arasına hep geride giriyorduk. Son şampiyonluğu da öyle kazanmıştık. Şimdi öndeyiz ve ortam çok iyi. Bizim kadromuz bu ligin üstünde ama hiçbir şey garanti değil. Puan farkının azalmaması için elimizden geleni yapacağız. Şu anda Fenerbahçe'nin kadrosu şampiyon olmak için yeterli. Biz sadece Konya maçıyla ilgileniyoruz. Diğer maçlar için hocamız bizim konsantrasyonumuzu zaten sağlayacaktır.

Şampiyonluğa odaklandık. Fenerbahçe'ye Avrupa yolunun yeniden açılıp açılmayacağına dair fazla konuşmak istemiyorum.

Fenerbahçe büyük bir takım. Buraya kötü futbolcu gelmez, herkes yetenekli. Bizim şansımız karakterli oyuncuların kadroda bulunması.

Ben şampiyonluk yarışında tek rakibimizin Galatasaray olduğunu düşünmüyorum, Beşiktaş da çok iyi takım. Hatta Sivasspor da bizi zorlayabilir.

VOLKAN DEMİREL
"Geçen sene de bu tesiste çalıştık. Ama bugün o zamana göre daha huzurlu ve mutluyuz. Bu mutluluğun pekişmesini ve sezon sonunda mutlu sona ulaşmayı istiyoruz.

Puan farkıyla ilgilenmiyoruz. Olabildiğince fazla maç kazanıp şampiyon olmak istiyoruz.

Kaptanlar olarak her durumda gerekeni yapmaya çalışıyoruz. O bandı takmak çok da önemli değil. Biz, tecrübelerimizi genç arkadaşlara aktarmaya çalışıyoruz. Bizim takımımızda hiçbir zaman kötü bir insan olmadı. Herkes oynasa da, oynamasa da takım için mücadele etti. Kaptanlara pek de iş düşmüyor.

Son dakikada kazandığımız maçlar, tamamen çalışmışlığın ve inanmışlığın göstermesi. Kimse şans falan diye hikâye anlatmasın. Biz, maçları çok istedik ve kazandık. Çok iyi bir kondisyona sahibiz. Sadece sezonun ilk maçında Konya'ya ve buzlu zemin üstünde Karabükspor'a yenildik. Bunları bahane etmiyorum ama sıkıntıları da görmezden gelemeyiz.

3 puanlık sistemde daha önce 8-9 puan geriden gelerek şampiyon olmuştuk. Puan farkı avantajı bizim elimizde ama biz bunu düşünmüyoruz. Tüm maçları kazanmaya çalışacağız.

Herhangi bir yurt dışı hedefim yok. Futbolu burada bırakmak istiyorum.

İlk defa baba olacağım için heyecan dorukta. Arkadaşlarımdan bilgi almaya çalışıyorum. Doğumu bekliyoruz.

Mert, Erten, Murat ve Kayserispor'da oynayan kalecimiz Ertuğrul, çok yetenekli. Hepsi Fenerbahçe'de de, Avrupa'daki önemli kulüplerde de oynayabilir. Önemli olan şans verilmesi."

SELÇUK ŞAHİN
"Kendi adımıza çok iyi bir ilk yarı geçirdikten sonra buraya geldik. Kampın zor geçeceğinden eminiz, çünkü Ersun Hoca'yla kamplar kolay geçmiyor. Burada güzel bir dönem geçirip şampiyonluğa ulaşmayı ümit ediyorum.

Tercihim devre arasına önde girmek. Avantajlıyız ve tek yapmamız gereken ciddiyeti elden bırakmamak. Henüz kazandığımız bir şey yok. Sadece ilk yarıyı önde bitirdik. Önemli olan şampiyon olmak.

Ersun Hoca, FB TV'de hakkımda güzel şeyler söyledi, çok mutlu oldum. 11 senedir bu takımdayım ve durmadan çalışıyorum. Çok eleştirilsem de fark etmedi benim için. Ben, her zaman sahaya çıkacakmış gibi hazır olmaya çalışıyorum. Oynamak isterim ama çok önemli değil. Hocam şans verirse elimden geleni yaparım.

Takımda herkes istekli ve karakterli. Bu yüzden şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Takım içinde zaman zaman gerginlikler oluyor ve bu çok normal. Biz takım kaptanları olarak gerektiğinde müdahale ediyoruz. Çok güzel bir dostluk var. Bu ortamın bizi şampiyonluğa ulaştıracağını düşünüyorum.

Zor bir ligde oynuyoruz. Galatasaray, Beşiktaş, Kasımpaşa ve Sivasspor bizi zorlayacaktır. Bunun bilincindeyiz. İlk yarıda son dakikada kazandığımız maçlar olmasaydı, şimdi ligde daha zor bir durumda olurduk.

Fenerbahçe'nin kaptanları basın toplantısı düzenledi internet ve web teknolojileri, Fenerbahçe'nin kaptanları basın toplantısı düzenledi ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri