Fenerbahçe ne derse o olur

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Fenerbahçe ne derse o olur, konusunda bu İçerik Fenerbahçe ne derse o olur hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Fenerbahçe ne derse o olur paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Fenerbahçe’den ayrılacağı şeklinde çıkan haberlere Moussa Sow’dan yanıt geldi...

http://i.imgur.com/SVzttNp.jpg

2014 Dünya Kupası Afrika elemeleri Liberya’yı 2-0 yendikleri maçın sonrasında StarAfrica’ya özel bir ropörtaj veren yıldız futbolcu Fenerbahçe’den ayrılıp ayrılmayacağı şeklindeki soruya, “Her seferinde bana aynı sorular soruluyor. Ben de her seferinde aynı cevabı veriyorum. İstanbul’da mutluyum. Bana gelecek olan teklifleri Fenerbahçe değerlendirir. Kulübüm ne isterse o olur” dedi. Grup eleme maçlarındaki Liberya galibiyetini da değerlendiren Sow, “Takım olarak mükemmel futbol oynadık. Yardımlaşma çok iyiydi. Takım ruhu üst düzeydeydi. Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçı kazandık. Şu anda grupta lideriz. Böyle devam etmeliyiz. Takım arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe ne derse o olur internet ve web teknolojileri, Fenerbahçe ne derse o olur ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri