Feleğin Çemberinde - Maria Yordanidu

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Feleğin Çemberinde - Maria Yordanidu, konusunda bu İçerik Feleğin Çemberinde - Maria Yordanidu hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Feleğin Çemberinde - Maria Yordanidu paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Feleğin Çemberinde Kitap Özet - Maria Yordanidu Kitapları - Feleğin Çemberinde Kitap Tanıtım
- Feleğin Çemberinde Kitap Fiyatı - Feleğin Çemberinde Ön Okuma

Kitap detayı

"Güzel yıllardı o yıllar..." "Kediler de yaşıyor, köpekler de yaşıyor, deliklerdeki sıçanlar da. Yaşlılar koltuklarına
uzanmış, uyukluyorlar, çocuklar da oldukları gibi minderlerde uyuyup kalıyorlar. Etrafa neşe saçmak için fazla şeye
ihtiyaç yok. Biraz dolmadakia, biraz keftedakia ve iyi kardia yeter... İstanbul'dan ayrılırken sanki gölgemi orada
bırakıyormuşum duygusuna kapılmıştım. Ama hayır. Yanılmışım. Gölgem peşimi bırakmadı ve onunla bütün İstanbul da,
peşime takıldı ve Atina'daki evim Loksandra ile doldu. Nereye başımı çevirsem, nerede dursam, arkamda Loksandra'yı
hissediyorum. Ev İstanbul kokmaya başladı."

http://i.imgur.com/yOc6Wmb.jpg

Sayfa Sayısı: 216
Baskı Yılı: 1998
Dili: Türkçe
Yayınevi: Belge Yayınları

Feleğin Çemberinde - Maria Yordanidu yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Feleğin Çemberinde - Maria Yordanidu ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri