evlilik

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

evlilik, konusunda bu İçerik evlilik hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

evlilik

- Sadefan.com | evlilik paylaşımı

tunduykah

Acemi Üye

evlilik

merhabe benim sorum
biz iki gun once greencarp app gittik ben yaklasik 7 ay once amerikan vatandasi oldum yaklasik 2005 den beridir bu ulkedeyim 6/92012 nikah yaptik turkiyede o da 8/15/2012 turist vizesi aldi ve 10/2012 dugunden sonra de birlikt e amerikaya geldik onun altiaylik vizesi bitince uzatma yaptik sonra ikinci uzatma suresi dolmadan green carp ta bas vurduk yanliz o turist vizesi almak icin muracat ettiginde yani ajansa gittiginde biz henuz nikah yapmamistik ve ileride evlenicegizi soyledigimizde bekar olarak muracatin daha iyi olucagini soylediler evraklar hazirlandi ve agustos ayinda vizesi alindi kimsede bisey sormadi burdaki gorusmede dedilerki sen vizeyi alirken evliydin ve esin burda green kartliydi gelirken onun yanina geldigini soylemeliydin dediler benim icinde bosanir bosanmaz hemen turkiyeden evlenmissin amacin green carti alip turkiyeden biriyle evlenmekmiydi dediklerinde hayir dedim ama bize beklememiz geektigini soylediler sizce bu kosullarda ne olur gousmeye bizii alan bayan managerina sorucagini soyledi su an beklemedeyiz en kotu ihtimal ile ne olur luften merak ediyoruz bir bilginiz varmi saygialrimla

evlilik gurbetçiler forumu, evlilik ile yurtdışındaki üyeler haberleşebilir ve içerik paylaşabilir.
Geri