ev kadınının hali

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

ev kadınının hali, konusunda bu İçerik ev kadınının hali hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

ev kadınının hali

ev kadınının hali - Sadefan.com Forumlarında paylaşılmıştır.

Ask_Perisi

Bilgin Üye

ev kadınının hali

ev kadınının hali

http://img184.imageshack.us/img184/9113/alankadn3bo8jwpt5.gif

ev kadınının hali komik resimler ve görseller, ev kadınının hali ile kullanıcılar eğlenceli içeriklere ulaşabilir.
Su keyfe bak bea kralda bilem yok :D

yanliz bu arada gitti canim tisort ayakla hic utumu yapilir kesin yakmistir demedi demeyin :D

hahahaha goren is yapiyo sansin diye gostermelik bah kadinin gozleri TV programlarindan kadinlar matinesi :D

hepiniz nankörsünüz
bayan her yerde bayandır bütün bu işleri yapıyorlar ülkesi hiç farketmiyor
kadınlar isterse ayaklarıyla bile ütü yaparlar :sm05:

hepiniz nankörsünüz
bayan her yerde bayandır bütün bu işleri yapıyorlar ülkesi hiç farketmiyor
kadınlar isterse ayaklarıyla bile ütü yaparlar :sm05:

evet bende taniyom gunluk utu yapan cam silen hali supuren :D bizim Yildizin eline su dokemez bu denyo kadin :D boylelikle nankor olmamis olurum deyilmi Peri :D

Ben Halimden memnunum,Temizlik imandan gelir,bir insan temiz ise kendisi Temizdir bence,utu yapmak cam silmek,evi toparlamak yemek kaynatmak basit isler bunlari biz gozlerimizi yumuk yapariz:))))bu isleri.ehem ehem Kizilay abim,aslanbey abim benim.:)

Ben Halimden memnunum,Temizlik imandan gelir,bir insan temiz ise kendisi Temizdir bence,utu yapmak cam silmek,evi toparlamak yemek kaynatmak basit isler bunlari biz gozlerimizi yumuk yapariz:))))bu isleri.ehem ehem Kizilay abim,aslanbey abim benim.:)

bisy demiyecem desende dayanamadin deyilmi :D

Kadinlarin Kiymeti bilinirde bu kadin baska ama her elinde on maarifet ayaklari ile bile is yapiyor askonun boyle kadina :)

Geri