serapmisali
Super Üye
Erkek Severse - Nalan Güven
Erkek Severse Kitap Özet - Nalan Güven Kitapları - Erkek Severse Kitap Tanıtım
Kitap detayı
"Bilemiyordum senin günler geceler boyu yokluğumla savaştığını, aşktan ölüp ölüp küllerinden dirildiğini."
"Dağınık bir yatağın şehvet sigarasıdır dokunamadığım tenin şimdi… Bedeninin değdiği yerlere el sürmeye kıyamazken, sen
aramıza giren ölümden daha beter bir yalnızlık içine terk ettin beni. Geride bıraktığın mektuplarla dağlıyorum yaralarımı.
"Şimdi vur başını!" der gibi, ikinci mevki localarda seyre daldığım gençliğim sırıtıyor duvarlardan. Kokun sinmiş olmalı ve
soluduğun nefes, perdelere. Belki de hâlâ başucumdaki lambanın düğmesinde parmak izin var. Bakışlarının değdiği aynada
kendime bakıyorum. Tanınmaz halimi tanıyabilecek kadar geçmemişim kendimden..."
"Önceden yarımları severdim. Yarını bekleyen hikâyeler umut verirdi. Beklemek ve hayaller kurmak geleceğe dairdi. Tıpkı
yarına ertelenmiş aşk gibi… Aslında yarım bir aşk acı verir ve bu acıdan zevk almasını bilen için iyi bir şeydir. Oysa
ben artık acıya doydum. Şimdi anlıyorum ki yarımlar yürek ağrısı..."
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/tZB5iO3.jpg
Sayfa Sayısı: 144
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Destek Yayınları
Erkek Severse Kitap Özet - Nalan Güven Kitapları - Erkek Severse Kitap Tanıtım
- Erkek Severse Kitap Fiyatı - Erkek Severse Ön Okuma
Kitap detayı
"Bilemiyordum senin günler geceler boyu yokluğumla savaştığını, aşktan ölüp ölüp küllerinden dirildiğini."
"Dağınık bir yatağın şehvet sigarasıdır dokunamadığım tenin şimdi… Bedeninin değdiği yerlere el sürmeye kıyamazken, sen
aramıza giren ölümden daha beter bir yalnızlık içine terk ettin beni. Geride bıraktığın mektuplarla dağlıyorum yaralarımı.
"Şimdi vur başını!" der gibi, ikinci mevki localarda seyre daldığım gençliğim sırıtıyor duvarlardan. Kokun sinmiş olmalı ve
soluduğun nefes, perdelere. Belki de hâlâ başucumdaki lambanın düğmesinde parmak izin var. Bakışlarının değdiği aynada
kendime bakıyorum. Tanınmaz halimi tanıyabilecek kadar geçmemişim kendimden..."
"Önceden yarımları severdim. Yarını bekleyen hikâyeler umut verirdi. Beklemek ve hayaller kurmak geleceğe dairdi. Tıpkı
yarına ertelenmiş aşk gibi… Aslında yarım bir aşk acı verir ve bu acıdan zevk almasını bilen için iyi bir şeydir. Oysa
ben artık acıya doydum. Şimdi anlıyorum ki yarımlar yürek ağrısı..."
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/tZB5iO3.jpg
Sayfa Sayısı: 144
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Destek Yayınları