Emrah & Ceylan & Hakkı Bulut & Atilla Kaya & Neriman Kayserili & Şehriban Gül Arabesk

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Emrah & Ceylan & Hakkı Bulut & Atilla Kaya & Neriman Kayserili & Şehriban Gül Arabesk, konusunda bu İçerik Emrah & Ceylan & Hakkı Bulut & Atilla Kaya & Neriman Kayserili & Şehriban Gül Arabesk hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Emrah & Ceylan & Hakkı Bulut & Atilla Kaya & Neriman Kayserili & Şehriban Gül Arabesk

- Sadefan.com | Emrah & Ceylan & Hakkı Bulut & Atilla Kaya & Neriman Kayserili & Şehriban Gül Arabesk paylaşımı

Haberci

Bilgin Üye

Emrah & Ceylan & Hakkı Bulut & Atilla Kaya & Neriman Kayserili & Şehriban Gül Arabesk Tatlısı / O Şimdi Asker

Emrah & Ceylan & Hakkı Bulut & Atilla Kaya & Neriman Kayserili & Şehriban Gül Albümü - Emrah & Ceylan & Hakkı Bulut & Atilla Kaya & Neriman Kayserili & Şehriban Gül Arabesk Tatlısı / O Şimdi Asker - Emrah & Ceylan & Hakkı Bulut & Atilla Kaya & Neriman Kayserili & Şehriban Gül Arabesk Tatlısı / O Şimdi Asker Yeni Albüm - Arabesk Tatlısı / O Şimdi Asker Track List - Emrah & Ceylan & Hakkı Bulut & Atilla Kaya & Neriman Kayserili & Şehriban Gül Arabesk Tatlısı / O Şimdi Asker Albüm Tanıtım

SANATÇI ADI: Emrah & Ceylan & Hakkı Bulut & Atilla Kaya & Neriman Kayserili & Şehriban Gül
ALBÜM ADI: Arabesk Tatlısı / O Şimdi Asker
ALBÜM YILI: 2013

COVER:

http://i.imgur.com/eEwRVr3.jpg

ALBÜMDEKİ PARÇALAR:

Ceylan - O Şimdi Asker
Emrah -Dön Sevdiğim
Neriman Kayserili - Lüzum Kalmadı
Hakkı Bulut - İstanbul Toprağı
Hüseyin Altın - Niye Doğdun
Ceylan - İllede Roman Olsun
Emrah - Hayırsız Yarim
Ceylan - Gurbet Yolcusu
Atilla Kaya - Çikolata Sevgilim
Şehriban Gül - Bir Aşk İçin
Fehmi Günaydın - Eyvah
Mustafa Sevilen - Kararını Ver Artık

Emrah & Ceylan & Hakkı Bulut & Atilla Kaya & Neriman Kayserili & Şehriban Gül Arabesk albüm kapağı, Emrah & Ceylan & Hakkı Bulut & Atilla Kaya & Neriman Kayserili & Şehriban Gül Arabesk yeni albumu cikti, yüksek kalite, album kapakgi, Emrah & Ceylan & Hakkı Bulut & Atilla Kaya & Neriman Kayserili & Şehriban Gül Arabesk album sarki listesi.
paylasım için tesekkur ederım
zamanında bu album elımde vardı. Zamana yenık dustu... bozuldu ve kayboldu.......

bu yeni versiyonu kapakta yeni hasan70 eğer forumu aratırsanız 80 li yılların albümü olarak vardır arabesk tatlısı olarak iyi forumlar kolay gelsin

Albüm kapaklari konusunu cok begeniyorum.
Allah beni kahretsin cok gec anliyorum. okumamda zayif.
yanlisim icin cok özür dilerim arkadaslar :)

Geri