Emmanuel Emenike patlamaya hazır!

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Emmanuel Emenike patlamaya hazır!, konusunda bu İçerik Emmanuel Emenike patlamaya hazır! hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Emmanuel Emenike patlamaya hazır! paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Emmanuel Emenike, her zaman kendisine destek veren İsmail Kartal'a teşekkür etti,“Çok hırslıyım. 50 bin taraftarımızın önünde gol atıp bunu hocama armağan edeceğim” dedi.

http://i.imgur.com/XAN0nd3.jpg

Karabük maçında gol hasretine son veren Emmanuel Emenike, kupadaki Bayburt mücadelesinde yine önemli fırsatları harcadı. Ancak İsmail Kartal, “Çok iyi mücadele etti. Şu statta (Saracoğlu) 1-2 gol atsa psikolojik açıdan rahatlayacak” sözleriyle bir kez daha öğrencisine sahip çıktı. Nijeryalı şimdi şimdi bu desteğin karşılığını vermeye hazırlanıyor. Trabzonspor maçı öncesinde çok hırslı olduğunu belirten Emenike, “Hocam bana her anımda destek çıktı, hep yanımda oldu ve güvendi. Böyle bir teknik direktör kolay kolay bulunmaz. Ben de şimdi Trabzonspor karşısında, 50 bin taraftarımızın önünde gol atarak bunu hocama armağan edeceğim. Ayrıca seyircimizle de kucaklaşacağım. Kendimi çok iyi ve hazır hissediyorum. Tek hedefim gerçek Emenike’yi herkese izletmek ve takımıma galibiyet yolunda büyük bir katkı sağlamak” ifadelerini kullandı. Bu arada İsmail Kartal’ın da öğrencisiyle idmanlarda sık sık özel olarak ilgilendiği ve gol konusundaki baskıyı üzerinden atması için yardımcı olduğu öğrenildi.

Emmanuel Emenike patlamaya hazır! internet ve web teknolojileri, Emmanuel Emenike patlamaya hazır! ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri