Düşünen İnsanın Hayatı Sorgulaması - Taner Çetinkaya

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Düşünen İnsanın Hayatı Sorgulaması - Taner Çetinkaya, konusunda bu İçerik Düşünen İnsanın Hayatı Sorgulaması - Taner Çetinkaya hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Düşünen İnsanın Hayatı Sorgulaması - Taner Çetinkaya paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Düşünen İnsanın Hayatı Sorgulaması Kitap Özet - Taner Çetinkaya Kitapları - Düşünen İnsanın Hayatı Sorgulaması Kitap Tanıtım - Düşünen İnsanın Hayatı Sorgulaması Kitap Fiyatı - Düşünen İnsanın Hayatı Sorgulaması Ön Okuma

Kitap detayı

İnsanlar niye bazen uzun süredir tanıdığı kişilerle sırrını paylaşmaz da yeni tanıdığı biriyle paylaşır
Petrus biliyor musun? Ona daha rahat açılabildiğinden değil. Eskilerden o kadar hüsrana uğramışlar dır
ki yeni bir sayfa açmak isterler. "İşte bu!" derler; "Bu kişi farklı, bu benim sırrımı tutacak, bu
ötekiler gibi başkalarına anlatmayacak. Bak ben sana o kadar güveniyorum ki, sana hemen sırrımı verdim,
gör bak sen benim için ne kadar değerlisin." mesajını vermek için onlara açılırlar. Ama kısır bir
döngüdür bu oyun, o kişi de seni hüsrana uğratır, ondan sonraki de, ondan sonraki de. Ve sen her
defasında bir daha inanmak istersin çünkü birine güvenmek zorundasın. Sonu yoktur, Sisyphos´un öyküsü gibi...
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/3iP6clz.jpg

Sayfa Sayısı: 144
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Sokak Kitapları Yayınları

Düşünen İnsanın Hayatı Sorgulaması - Taner Çetinkaya yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Düşünen İnsanın Hayatı Sorgulaması - Taner Çetinkaya ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri