Drogba'nın Stamford Bridge heyecanı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Drogba'nın Stamford Bridge heyecanı, konusunda bu İçerik Drogba'nın Stamford Bridge heyecanı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Drogba'nın Stamford Bridge heyecanı paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Jose Mourinho çılgına döndü

Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, 1-0 yenildikleri Aston Villa maçında Villa Park'da gördükleri kırmızı kartlar yüzünden kendini kaybetti.

http://i.imgur.com/RRfroeI.jpg

Aston Villa şokunu yaşayan Jose Mourinho, hakem Chris Foy tarafından tribüne gönderilince maçtan sonra hakemin odasına gidip açıklama yapmaya çalıştı. Takımının maçta dokuz kişi kalmasıyla hakeme sinirlenen Jose Mourinho, “Niye atıldığımı bilmiyorum. Sordum ama hakem yanıtlamayı reddetti. Bir Aston Villa futbolcusu oyuncularımdan birine saldırgan harekette bulundu” dedi. “Bu hakem bana taktı” diyerek Foy’u eleştiren Jose Mourinho, hakemin kurbanı olduğunu söyledi. Sunday Mirror gazetesi yaptığı yorumda, “Jose Mourinho, Chelsea’nin büyük ilerleyişinin sona erdiğini gördü” ifadelerini kullandı.

Drogba'nın Stamford Bridge heyecanı araba bakımı ve ipuçları, Drogba'nın Stamford Bridge heyecanı ile kullanıcılar araçlarını en iyi şekilde koruyabilir.
Geri