Diren Aklım - Burak Eldem

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Diren Aklım - Burak Eldem, konusunda bu İçerik Diren Aklım - Burak Eldem hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Diren Aklım - Burak Eldem paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Diren Aklım Kitap Özet - Burak Eldem Kitapları - Diren Aklım Kitap Tanıtım
- Diren Aklım Kitap Fiyatı - Diren Aklım Ön Okuma

Kitap detayı

İyi bir masala ihtiyacım var benim, başka bir şeye değil. Gerçeklik dedikleri o soğuk kuşatmanın,
aslında toplu halde yaşanan derin ve etkili bir yanılsamadan başka bir şey olmadığına beni
rahatlıkla ikna edebilecek kadar güçlü bir masal istiyorum.

Çevremdeki duvarları yerle bir etmek için yalnızca içimden birkaç büyülü sözcük geçirmemin ya da
bu sözcükleri yavaşça fısıldamamın yeteceğine inandıracak, her dinleyişte insana güven duygusu
veren sıcacık bir masal. Ruhumun küskün kuytuluklarını zihnimin cüretkârlığıyla yeniden
birleştirmenin pekâlâ mümkün olduğunu gözümün ta içine sokarak anlatacak, bir başka varoluş
hikâyesi gerekiyor bana. Çıplak gerçeklik adı altında karşıma diktikleri çarpıtılmış görüntüyü
istemiyorum.

Bana bir masal lazım.

Burak Eldemden yakın tarihimizde benzerine rastlanmamış bir sosyal ve politik çalkantının en sıcak
günlerini merkeze alan ve anlatılanın hepimizin hikâyesi olduğunu her daim hatırlatan uzun
soluklu bir romanın ilk perdesi...
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/3yo1QQD.jpg

Sayfa Sayısı: 208
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Sayfa 6

Diren Aklım - Burak Eldem yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Diren Aklım - Burak Eldem ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri