Dinamo Zagreb, Arsenal'den korkmuyor

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Dinamo Zagreb, Arsenal'den korkmuyor, konusunda bu İçerik Dinamo Zagreb, Arsenal'den korkmuyor hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Dinamo Zagreb, Arsenal'den korkmuyor paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Dinamo Zagreb teknik direktörü Mamic, "Geriye yaslanmak yerine kendi oyunumuzu sahaya koymalıyız." diye konuştu.

Dinamo Zagreb hocası Mamic, Cumartesi günü Emirates'te Arsenal'i seyrettikten sonra "Oyuncularımın Arsenal'den korkacaklarını zannetmiyorum. Onlar da etten kemikten, benim oyuncularım da... Takımım kendine ben de onlara güveniyorum. Eğer bu inancı sahaya yansıtırlarsa iyi bir netice alabiliriz. Gerçekler üzerine konuşursak Arsenal'in daha atak ve topla daha fazla oynamasını bekliyorum. İyi defans yapmamız gerekiyor. Geriye yaslanarak oynamak yerine kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız." diye konuştu.

Zagreb, en büyük rakipleri Lokomotiva'yı lig maçında 4-0 yendi. Kaleci Leonardo Sigali, "Arsenal maçında Lokomativa'ya karşı oynadığımız oyunu tekrar edersek istediğimiz sonucu alabiliriz" açıklamasında bulundu.

Dinamo Zagreb, Arsenal'den korkmuyor araba bakımı ve ipuçları, Dinamo Zagreb, Arsenal'den korkmuyor ile kullanıcılar araçlarını en iyi şekilde koruyabilir.
Geri