Dev buluşma

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Dev buluşma, konusunda bu İçerik Dev buluşma hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Dev buluşma

- Sadefan.com | Dev buluşma paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Dev buluşma

Dev buluşma

Dev buluşma

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalya'da ilk kez bir araya geldi.

http://i.imgur.com/H8Qhq4e.jpg

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in, Spor Toto Süper Lig’de görev yapan teknik adamlarla yaptığı toplantı sona erdi.

Serik ilçesi Titanic Deluxe Hotel Belek’te Türkiye Futbol Direktörlüğü tarafından düzenlenen toplantılarının ilkinde Terim, Spor Toto Süper Lig’de görev yapan teknik adamlar Roberto Mancini, Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek, Okan Buruk, Tolunay Kafkas, Hikmet Karaman, Ersun Yanal, Sergen Yalçın, Hamza Hamzaoğlu, Ertuğrul Sağlam, Christoph Daum, Slaven Bilic, Samet Aybaba, Mesut Bakkal ve Mustafa Reşit Akçay ile bir araya geldi. Mancini'nin, uçağının rötar yapması nedeni ile toplantıya geç katıldığı öğrenildi.

Toplantıya Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Shota Arveladze ve Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos katılmadı. Ayrıca Kayserispor ile yollarını ayıran Robert Prosinecki için de yer ayrıldığını ancak Prosinecki’nin toplantıda bulunmadığı görüldü.

Terim, gerçekleşen toplantının ardından basın toplantısı düzenledi. Terim'in açıklamaları şu şekilde:

" Türkiye Süper Lig'de takım çalıştıran teknik direktörler futbolun en önemli aktörleri. Bütün amatörlerin olduğu gibi onlar da bu işin en üst düzeyindeler. Bu isimlerin teknik alandaki fikirleri benim için çok önemli. Aynı zamanda Türk futbolu için de çok önemli olmalı. Türk futbolu hakkında bir karar veriliyorsa onlara da sorulmalı."

Terim: Toplantıda sezon planlamasını konuştuk

"Bu toplantıyı sezon planlaması ile ilgili bilgi vermek amacıyla yaptık. Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası sürecinde bilmeleri gereken tüm bilgileri kendilerine aktardık. Ağustos ayında herhangi bir maç yapmayacağız. Bizim için uygun olan tarih 25 Mayıs ile 5 Haziran tarihleri arasında bir turnuva ya da Avrupa'da birkaç maç yapabilme şansını araştırıyoruz'

'Spor Toto Süper Lig ayın 18'inde bitiyor, fakat FIFA ayın 24'üne kadar bir organizasyona izin vermiyor. Bu sebeple böyle bir takvim çıkardık. Güncel sıkıntılarda konuşuldu. Biz dilekler ve istekler kısmı hazırlamıştık. Futbolun her noktasını konuştuk ve not aldık. Arkadaşlarımızın fikirleri bizim için çok önemli'

'Teşhisten çok öteye gittik ve tedavi gerekiyor'

'Sıkıntıları zorlukları yaşayan bizleriz. Yabancı konusunda bir karar alınacaksa teknik adamlara mutlaka sorulmalı diye düşünüyorum. Futbolun çok önemli sorunlarını yaşayan insanlar çözüm fikirlerini mutlaka ortaya koymalı. Konuştuğumuz şeyleri başkanlar ile de paylaşacağız. Bu konuda değişiklik yetmez, rönesans ve devrim lazım. Teşhisten çok öteye gittik ve tedavi gerekiyor. Hepimiz bunda birleştik. Söylemden ziyade eylem zamanı. Umarım bunda başarılı oluruz.'

'Futbolcunun yerlisi yabancısı olmaz'

'Ben söylemlerini değiştiren biri değilim. Benim söylemlerim tüm arşivlerde var. Hem görsel hem de yazılı basında. Zaten önemli olan dengeyi sağlayabilmektir. Yabancı futbolcu demiyorum. Bunların yabancısı yerlisi olmaz. Ama son karar TFF'nindir. Hep beraber en doğrusunu yapacağız. Yabancı konusundaki kararı hep beraber vermeliyiz. Teknik adamların dışında pek mantıklı olduğunu söyleyemeyeceğim.'

Dev buluşma yazılım ve uygulamalar, Dev buluşma ile forum üyeleri yeni programları keşfedebilir.
Geri