Dany: Prandelli yüzüme bile bakmamıştı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Dany: Prandelli yüzüme bile bakmamıştı, konusunda bu İçerik Dany: Prandelli yüzüme bile bakmamıştı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Dany: Prandelli yüzüme bile bakmamıştı paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Hamza Hamzaoğlu'nun son bir şans tanımak için Avusturya kampına götüreceği Kamerunlu stoper Dany, hocasından gördüğü bu ilgiye teşekkür etti.

http://i.imgur.com/GhxCXda.jpg

Hamza Hamzaoğlu’nun son bir şans tanımak için Avusturya kampına götüreceği Kamerunlu stoper Dany, hocasından gördüğü bu ilgiye teşekkür etti.

Geçen sezonun ikinci yarısında Fransa’da Evian formasıyla başarılı bir dönem geçiren ve yeniden Florya’ya dönen Dany’nin, Hamzaoğlu’yla yaptığı görüşmede, “Geçen sezon Prandelli yüzüme bile bakmadan beni çalışmalara almamıştı. Oysa siz beni görmek istediniz. Bu benim için büyük bir onur” dediği ifade edildi.

Hamza Hamzaoğlu 14 yabancı kuralı nedeniyle oyuncuları olan Dany’yi görmek istemiş ve kampa davet etmişti.

Dany: Prandelli yüzüme bile bakmamıştı yazılım ve uygulamalar, Dany: Prandelli yüzüme bile bakmamıştı ile forum üyeleri yeni programları keşfedebilir.
Geri