Daha Sabaha Çok Var - Lisa Kleypas

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Daha Sabaha Çok Var - Lisa Kleypas, konusunda bu İçerik Daha Sabaha Çok Var - Lisa Kleypas hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Daha Sabaha Çok Var - Lisa Kleypas paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Daha Sabaha Çok Var Kitap Özet - Lisa Kleypas Kitapları - Daha Sabaha Çok Var Kitap Tanıtım - Daha Sabaha Çok Var Kitap Fiyatı - Daha Sabaha Çok Var Ön Okuma

Kitap detayı

Sırlar…
Daha fazla bastırılamayan tutku ve şehvet…
Açığa çıkamayan duygular…

Catherine Marks, iki senedir Hathaway ailesinin kızlarına mürebbiyelik yapıyordu. İşinden büyük keyif alan
Catherine'in tek bir sorunu vardı: Hathaway kardeşlerin sinir bozucu ağabeyi Leo.Leo Hathaway ise kız kurusu
diye nitelediği Catherine'e kafayı takmıştı. Genç kadının bir sır gibi sakladığı geçmişini öğrenmek için her
şeyi göze alabilirdi.

Sürekli didişmeler, iğneleyici laflar, dik dik bakışlar… Birbirlerine tahammül edemeyen Catherine ve Leo için
belki de en beklenmedik şey, ateşli bir öpücüktü… Bu öpücükten sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/IKkbZCD.jpg

Sayfa Sayısı: 383
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Epsilon Yayınları

Daha Sabaha Çok Var - Lisa Kleypas yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Daha Sabaha Çok Var - Lisa Kleypas ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
merhaba

Teşekkürler. ..:smo

#################
# Otomatik Birlestirme #
#################

Ben indirmeyi başaramadım arkadaşlar

#################
# Otomatik Birlestirme #
#################

Kitabı indiren varmı acaba.ben ya beceremedim ya da link kalkmış. Yardım :sm55

Geri