Çok özlüyorum seni

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Çok özlüyorum seni, konusunda bu İçerik Çok özlüyorum seni hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Çok özlüyorum seni

- Sadefan.com | Çok özlüyorum seni paylaşımı

Hülya

Bilgin Üye

Çok özlüyorum seni

Çok özlüyorum seni

Çok özlüyorum seni, yeni bir şey değil bu, sanki dünya var olduğu günden beri, hatta ilk nefes aldığımdan beri… Çok eski seni özlemem de, çok eski seni sevmeme de, sanki birkaç yaşam öncesinden.
http://db2.stb.s-msn.com/i/DD/190C88EAA298AFDED12015C7F3.jpg

Her gün yeniden aşık olmanın o derin ağrısı giriyor kalbime, sıkılıyorum. Aklımdan geçenler siliniyor, sesler uzaklaşıyor gittikçe, sanki bu sevdadan başka her şeye yabancıyım.

Karda yürürken bıraktığım izler gibi, notlar bırakıyorum gönlümün haritasına ama güneş çıkınca hepsi eriyor mu ne; gelmediğine göre…

Çok özlüyorum seni, yeni bir şey değil, gittiğinden beri… Parasız kaldım, aç kaldım, evsiz kaldım ama hiçbiri sevgisiz kalmak kadar ağır gelmedi ömrüme.

Sen şimdi istersen bütün yaşadıklarımızı yok say, unut istersen; hatta ben de unutayım. Ne yapsak bitmeyecek bir sevda kokusu sinmiş olacak ellerine, benim kokum, onu ne yapacaksın?

En iyisi rüzgara, suya, hayata bırakmak kendini… Bırakıp gitmek nereye götürürse kader, yoksa bu hasretin de biteceği yok!

Gece kaç olmuş, herkes başka bir rüyaya geçmiş, meyhaneler bile kapmış, bir benim ışığım yanıyor koca mahallede. Demek bir benim hasretimin bacası tütüyor bu ayazda…

Başka bir hayatı da seçmiş olabilirdim, şükür demeli! Hiç ulaşamadığım düşleri de emziriyor olabilirdim kucağımda, yüreğimde kırık bir kalp yarasıyla…

O yüzden belki, bir tebessüm gibi umutla bakabiliyorum hala yarınlara… Elimde tuttuğum dürüst bir kalbim var ve hiç kimseden korkum yok diye!

Yine de çok özlüyorum seni bazı gece yarılarında, sonra diyorum ki içimden; “ne üzüyorsun kendini be kadın, ölüm var dünyada!”

Çok özlüyorum seni hikayeler ve güzel yazılar, Çok özlüyorum seni ile kullanıcılar ilham verici içerikleri okuyabilir.
Geri