Çok Kırıldım Sana

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Çok Kırıldım Sana, konusunda bu İçerik Çok Kırıldım Sana hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Çok Kırıldım Sana

- Sadefan.com | Çok Kırıldım Sana paylaşımı

Ezgi

Tecrübeli Üye

Çok Kırıldım Sana

Çok Kırıldım Sana

Çok Kırıldım Sana

http://i.imgur.com/yiP1LZ3.jpg

Ben seninle başka bir hayatın hayalini kurdum hep, başka bir düşe aittik bence; yanılmışım! Seni severken, başka birisi gibi sevmedim, benim bir parçamdın sanki; kolum gibi, bacağım gibi…

O yüzden, ihanetin yaraladı kalbimi böylesine. Bir kadınlık gururundan değil bu gözyaşları, kendime yanlış yapmışım gibi….

O yüzden ağır geliyor şimdi sana olan bütün emeklere bakmak ve hayallerimin nasıl kaybolup gittiğini izlemek… İnsanın insana ağır geldiği şu ömürde, ben seni kendim gibi taşıdım hep kolumda, gölgem gibiydin, hiç yük gelmedi nefesin omzuma.

Oysa sen de başka bir hayalin parçasıymışsın, sen de başka bir bahara, baharlara yanıkmışsın; göremedim! Görseydim yine severdim ama senin gibi bakardım gözlerine; el gibi….
Bazen ne kadar kırılsa da insan, vazgeçmiyor sevmekten ama zor geliyor birlikte yürümek, vazgeçiyor. Yoksa kalp bazen kırılsa da atıyor.

Şimdi seni düşlüyorum bu gece yarısı saatinde. Uyuyor musun? Belki televizyon karşısında için geçmiştir. Boynun ağrımıştır ters koyduğun için kafanı. Uyanır, yatağa gidene kadar söylenirsin. Ben olsam yanında, “ovar mısın biraz” derdin; belki başkasına söylersin.

Belki bir eğlence gecesinde, dizip kadehleri önüne, sevdiğin hayatı yudumluyorsundur alkolle birlikte. Değil aklından, fikrinin ucundan bile geçmiyordur adım.
Belki hasta olmuşsundur. Kötü günde kimse olmayacağı için yanında, mutsuzsundur. Yüzün yoktur aramaya ama benden öğrendiklerinle iyileştirmeye çalışıyorsundur kendini. Oysa benim yanımda seni iyi eden ilaç değil, sevgidir.

Başka bir hayatın hayalini kurmuştum seninle, başka bir plan yapmıştım; olmadı! Hala içimde bir yerlerde sana olan sevgimi koruyorum ama şimdi ölüyorum desen bir bardak su vermem, öyle kırgınım sana; bil diye söylüyorum.

Candan Ünal

Çok Kırıldım Sana hikayeler ve güzel yazılar, Çok Kırıldım Sana ile kullanıcılar ilham verici içerikleri okuyabilir.
Geri